Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu au cântat "Pleacă" și au impresionat juriul

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Ţociu s-au transformat în Antonia și Cornel Ilie și cântă piesa "Pleacă".

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu au cântat "Pleacă" și au impresionat juriul Galerie
Adriana Trandafir și Romică Ţociu se transformă în Antonia și Cornel Ilie | Antena 1

Așa cum ne-au obișnuit, cu o fuziune evidentă a celor doi, artiștii au reușit să creeze atmosfera de pe secenele unde intrepretau Antonia și Cornel Ilie. Dezinvolți și plini de șarm, piesa "Pleacă" a prins contur sub vocile și mișcările teatrale ale cântăreților și ale bandului.

Cei doi s-au descurcat foarte bine și la coregrafie. Au reușit să intre perfect în pielea celor doi artiști din România.

Încă de când au pășit pe scenă, cei doi concurenți au atras toate privirile asupra lor cu ținutele sale spectaculoase. Aceștia au interpretat piesa "Pleacă" cu multă energie și voie bună, iar jurații au savurat fiecare clipă alături de ei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Lara Fabian - "Caruso", la Te cunosc de undeva!

Adriana Trandafir și Romică Ţociu au primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că au făcut show în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi concurenți au repetat în amănunt, iar melodia pe care o au de cântat este una ritmată și dinamică.

Colegii de la canapea nu i-au lăsat să se bucure de vorbele bune de la jurați, au simțit să îi tachineze pe cei doi artiști, Liviu i-a zis artistului Cornel Ilie, interpretat de Romică Țociu să plece din trupă: "Pleacă, pleacă!"

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului, motiv pentru care concurenții sunt foarte atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan sunt exigenți pe alocuri pentru că vor prestații excelente.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea în această seară, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Radu Ştefan Bănică se transformă în Bruno Mars - "Treasure", la Te cunosc de undeva!

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Pepe, într-o ipostază în care fanii nu l-au mai văzut. Cum s-a descurcat ca Maria C... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a încins petrecerea cu "Asta-i nuntă de boieri", melodie per...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x