Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu a adus lacrimi în ochii juriului după transformarea în Lara Fabian

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu se transformă în Lara Fabian și cântă piesa "Caruso".

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu a adus lacrimi în ochii juriului după transformarea în Lara Fabian Galerie
Cristina Vasiu se transformă în Lara Fabian | Antena 1

Cristina Vasiu a dat adus rafinamentul italienesc cu piesa "Caruso", în platoul Te cunosc de undeva! Spectacol plin de emoție și nostalgie, cam așa a fost întregul moment.

O intepretare grea, atât muzical, cât și emoțional. O poveste despre iubire, pierdere și speranță căreia, Cristina Vasiu, a reușit să îi dea amploarea unei opere de artă pe scena marilor transformări.

"Este o capodoperă piesa asta. Va fi cu siguranță cel mai emoționant moment al meu de la Te cunosc de undeva", spune Cristina Vasiu.

Cristina Vasiu o interpretează pe Lara Fabian excepțional: "Asta o poate face numai un artist"

La repetiții, Cristi Iacob i-a spus că piesa i se potrivește de minune pentru că Lara Fabian este foarte feminină, iar Cristina Vasiu i se aseamănă, acest lucru fiind un avantaj pentru că va putea intra ușor în pielea personajului.

Artista româncă a conturat prin simplitate și prin puterea emoției ceea ce Lara Fabian reușește să facă pe marile scene.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Radu Ştefan Bănică se transformă în Bruno Mars - "Treasure", la Te cunosc de undeva!

Cu ultima notă dusă corect pe partitură, Cristina Vasiu a adus lacrimi în platoul Te cunosc de undeva!, dovadă că un artist care trăiește până în adâncul ființei sale ceea ce interpretează reușește să aducă emoție puternică. Sub pasiunea vocii ei, versurile marei cântărețe au fost pătrunse de trăire pură.

Tânăra a reușit să creeze un moment de excepție. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentei, care a demonstrat încă o dată că are talentul în sânge: "Ai adus emoție. Asta o poate face numai un artist", îi spune Cristi Iacob.

"Un moment foarte emoționant, draga mea. Foarte frumos! (...) Tu ai transmis toată căldura ta, tot sufeltul tău a fost aici", îi spune Andreea Bălan Cristinei Vasiu. Dacă ceilalți jurați au lăudat-o, Ozana Barabancea a ținut să-i mulțumească artistei pentru intereptarea sa excepțională: "Îți mulțumesc că ai adus-o pe Lara Fabian în platou. Îți mulțumesc că ai ținut cont de tot ce ți-am spus la repetiții, să ai dicție, căldura aceea și noblețea cu care cântă Lara Fabian. Din punctul meu de vedere ești credibilă în această seară și te felicit!"

Artista a intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă energie, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil și plin de emoție. Cristina Vasiu a primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, au făcut spectacol cu două ținute impecabile

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului, motiv pentru care concurenții sunt foarte atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan sunt exigenți pe alocuri pentru că vor prestații excelente.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Radu Ştefan Bănică impresionează în rolul lui Bruno Mars - "Treasure"... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, de nerecunoscut ca Joe Cocker și Tom Jones...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x