Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a câștigat a opta ediție a sezonului 16 ”Te cunosc de undeva!”

Zinaida Zilea este cântăreața care a ajutat-o pe Mirela Vaida să câştige a opta ediție a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!".

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a câștigat a opta ediție a sezonului 16 ”Te cunosc de undeva!” Galerie
Mirela Vaida a câștigat a opta ediție a sezonului 16 ”Te cunosc de undeva!” | Antena 1

Gala cu numărul 8 din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva! a fost una surprinzătoare și a adus pe scenă cele mai spectaculoase personaje din muzica românească și internațională. Mirela Vaida a luat cu asalt scena din această ediție și au impresionat cu momentul său senzațional.

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Ea a dovedit încă o dată că reprezintă pentru scena muzicală românească un adevărat talent!

Intereptarea Zinaida Julea i-a adus premiul din această seară. Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat în repetate rânduri că depune foarte multă muncă pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Vedeta a făcut spectacol și a ridicat pe toată lumea în picioare. A intrat perfect în pielea prsonajului: o moldoveancă autentică!

Citește și: Mirela Vaida se transformă în Zinaida Julea - "Asta-i nuntă de boieri"

Concurenta a primit foarte multe complimente și felicitări din partea juraților. Andreea Bălan a fost extrem de încântată de momentul său și a fost cea care a inițiat hora alături de colegii săi pe scena Te cunosc de undeva!.

Mirela Vaida nu a avut o misiune deloc dificilă și asta pentru că se află în elementul ei. Cântăreața de muzică populară Zinaida Julea este moldoveacă de peste Prut, iar Mirela este moldoveancă de lângă Prut.

Cum arată clasamentul ediției 8 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Mirela Vaida a primit 56 puncte și s-a clasat pe locul 1

Cristina Vasiu a primit 49 puncte și s-a clasat pe locul 2

Romică Țociu și Adriana Trandafir au primit 41 puncte și s-au clasat pe locul 3

Radu Ștefan Bănică a primit 41 puncte și s-a clasat pe locul 4

Pepe a primit 38 puncte și s-a clasat pe locul 5

Ana Baniciu și Raluka au primit 36 puncte și s-au clasat pe locul 6

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit 33 puncte și s-au clasat pe locul 7

Emilia Popescu a primit 23 puncte și s-a clasat pe locul 8

Surpriza sezonului 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Reacția colegilor când l-au văzut pe Liviu Vârciu transformat complet în Joe Cocker...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x