Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a încins petrecerea cu "Asta-i nuntă de boieri", melodie perfectă pentru nuntă

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Mirela Vaida se transformă în Zinaida Julea și cântă piesa "Asta-i nuntă de boieri".

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a încins petrecerea cu "Asta-i nuntă de boieri", melodie perfectă pentru nuntă Galerie
Mirela Vaida se transformă în Zinaida Zilea | Antena 1

Mirela Vaida nu are o misiune deloc dificilă și asta pentru că se află în elementul ei. Cântăreața de muzică populară Zinaida Julea este moldoveacă de peste Prut, iar Mirela este moldoveancă de lângă Prut.

Aceasta a vorbit la repetiții despre nuntă. Mirela Vaida a povestit cum a fost cerută de soţie: „Am fost cerută la semafor, în maşină. Era trafic, eram în zona Unirii şi în 40 de minute am făcut şi lista de invitaţi, am stabilit şi data, tot!”, a zis amuzată aceasta.

Prezentataoarea TV, în vârstă de 39 de ani, este o iubitoare a muzicii populare românești și a tot ce înseamnă tradiționalul iubitei noastre țări și a reușit să pună în scenă un moment excepțional, fără pic de greșeală.

"Va fi în elementul ei pentru că e moldoveancă, ea cântă populară de dimineață până seara și evident că este în zona ei de confort", spune Ozana, la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka se transformă în Beyonce - "Single Ladies", la Te cunosc de undeva!

Ozana i-a spus Mirelei să fie atentă să nu fie Shakira, pentru a ieși un moment de excepție: "Ai o șansă să-ți dau cinci!", spune Ozana Barabancea.

Concurenta a urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze și i-a suprins pe cei patru jurați cu energia sa încă din prima clipă. Mirela Vaida a reușit să cânte piesa perfect și să creeze atmosfera unei nunți moldovenești, ca la carte.

Mirela Vaida, moldoveancă autentică pe scena Te cunosc de undeva!

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Ea a dovedit încă o dată că reprezintă pentru scena muzicală românească un adevărat talent!

Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat în repetate rânduri că depune foarte multă muncă pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Vedeta a făcut spectacol și a ridicat pe toată lumea în picioare. A intrat perfect în pielea prsonajului: o moldoveancă autentică!

Concurenta a primit foarte multe complimente și felicitări din partea juraților. Andreea Bălan a fost extrem de încântată de momentul său și a fost cea care a inițiat hora alături de colegii săi pe scena Te cunosc de undeva!.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Lara Fabian - "Caruso", la Te cunosc de undeva!

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Mirela Vaida a fost extrem de bună și a impresionat prin măiestria talentului său. Actrița a reușit să creeze un moment de excepție. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, care a demonstrat încă o dată că are talentul în sânge.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu au cântat "Pleacă" și au impresionat ju... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Reacția colegilor când l-au văzut pe Liviu Vârciu transformat complet în Joe Cocker...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x