Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Pepe, într-o ipostază în care fanii nu l-au mai văzut. Cum s-a descurcat ca Maria Ciobanu

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe se transformă în Maria Ciobanu și cântă piesa "Ia-ți mireasă ziua bună".

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Pepe, într-o ipostază în care fanii nu l-au mai văzut. Cum s-a descurcat ca Maria Ciobanu Galerie
Pepe se transformă în Maria Ciobanu | Antena 1

Concurentul a reușit să impresioneze, dar să îi și amuze pe cei din platou cu versurile melodiei. Într-un final, cântărețul a reușit să intre perfect în pielea personajului și să o interpreteze într-un mod fascinant pe Maria Ciobanu.

Artistul a repetat din greu alături de Ozana Barabancea și au pus la punct fiecare notă muzicală pe care trebuie să o cânte. În gala din această seară Ruleta l-a provocat pe îndrăgitul Pepe să se transforme într-o adevărată doamnă a Cântecului Românesc, Maria Ciobanu.

La reperiții Pepe a simțit că își forțează extrem de mult gâtul pentru a intra pe vocea Mariei Ciobanu, motiv pentru care Ozana Barabancea i-a spus: "Ai grijă de vocea aia a ta frumoasă".

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Lara Fabian - "Caruso", la Te cunosc de undeva!

Artistul a intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă energie și voie bună, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil. Pepe a primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

"Tu n-ai cum să ratez lucurile. E personaj, n-ai ce-i face! Te aplaud!", îi spune Cristi Iacob.

"Mi-a plăcut extrem de mult ceea ce am văzut, ceea ce ama uzit. Pepe tot timpul are niște transformări foarte frumose. El reușește să intre în pielea personajului", spune Andreea Bălan.

"Pepe, felicitări pentru tot ce ai făcut în acest sezon. Știi foarte bine că te iubesc!", spune Ozana Barabancea.

Atât jurații cât și prezentatorii au fost impresionați de modul în care Pepe a reușit, și de data aceasta, să se transpună în pielea unui personaj dificil cu o voce dificilă.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului, motiv pentru care concurenții sunt foarte atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan sunt exigenți pe alocuri pentru că vor prestații excelente.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Radu Ştefan Bănică se transformă în Bruno Mars - "Treasure", la Te cunosc de undeva!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc ... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu au cântat "Pleacă" și au impresionat ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x