Căutare Live

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ana şi Monica Odagiu au devenit Carmen Chindriș și au cântat “Ziua-n care tu m-ai sărutat”

Ana şi Monica Odagiu au interpretat-o pe Carmen Chindriș, cu celebra melodie “Ziua-n care tu m-ai sărutat”. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. Cum a reacționat cuncurenta Carmen când și-a văzut colegele pe scenă cu melodia sa.

Ana şi Monica Odagiu au interpretat-o pe Carmen Chindriș, cu celebra melodie “Ziua-n care tu m-ai sărutat”. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. Cum a reacționat cuncurenta Carmen când și-a văzut colegele pe scenă cu melodia sa.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Această transformare implică nu două, ci treci concurente! Melodia pe care o vor cânta Ana și Monica Odagiu este interpretată de Carmen Chindriș și este un moment cu totul și cu totul special!

Cele două surori extrem de talentate au avut mari emoții vizavi de colega lor, care le va asista în timpul momentului. Încă de la repetiții au simțit fiorii nesiguranței și s-au gândit că le va fi greu dacă în platou va fi și Carmen Chindriș pentru că vor să interpreteze melodia la adevărata sa valoare, așa cum Carmen Chindriș a reuit să o facă și a cucerit de-a dreptul toată România cu melodia “Ziua-n care tu m-ai sărutat”, cântată alături de Taraful Rutenilor.

“Nu prea ne așteptam și o avem și pe Carmen, care o să fie cu ochii pe noi”, spune Monica Odagiu. Pentru ele cea mai mare provocare a fost reprezentată de melisme (ornamente muzicale), pe care cântăreața le face în mod natural și îi sunt ca o semnătură. Însă a fost și o problemă mare, pentru că Ana Odagiu a răcit și a fost nevoită să facă pauză vocală.

Ana şi Monica Odagiu au interpretat-o pe Carmen Chindriș, cu celebra melodie “Ziua-n care tu m-ai sărutat”. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17

În ciuda dificultăților întâmpinate, surorile Odagiu au făcut spectacol total pe scena Te cunosc de Undeva!

Cele două au cântat exemplar și au pus în scenă un moment demn de aplauze. Carmen Chindriș a privit tot timpul cu zâmbetul pe buze și a cântat odată cu ele, semn că a fost încântată de ceea ce a văzut.

Un show de excepție a fost adus în fața telespectatorilor de pretutindeni.

Citește și: Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Ana şi Monica Odagiu devin Ricky Martin și Kylie Minogue. Cum au cântat "Livin' La Vida Loca"

Jurizarea cuplului Ana şi Monica Odagiu. Ce spune juriul despre prestația din 28 mai 2022 a celor doi

După ce momentul s-a încheiat, Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii TV, i-au dat cuvântul concurentei a cărei piesă a fost pusă în scenă. Carmen Chindriș a spus: "Nici nu știu dacă râd acum de bucurie sau de emoții. e ciuda, sincer! E ciudat, dar mi se pare că mă văd. Foarte tare, sincer!". Romică Țociu a venit cu propunerea ca toate trei să cânte și concurentele au fost de acord!

"Pe cât e de melodioasă și de frumoasă, pe atât e de grea melodia. Ea e cantautoare, e normal, ea și-a compus-o pentru ea, adică o prinde bine. Fiul meu mi-a atras atenția asupra acestei piese. Era convins că nu o să-mi placă, o ador, din toată inima!!!", a spus Ozana Barabancea.

"Eu nu știu ce piesă să scot să o fac fericită pe fiica mea, dar tu (n.r Carmen Chindriș) cu acestă piesă ai făcut-o fericită pe fii-mea", a spus Aurelian Temișan.

"Sincer, 5% m-am uitat la ea (n.r Carmen Chindriș) să-i văd reacțiile! Vă mulțumesc, vă iubesc pe toate trei!", a spus Cristi Iacob.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au devenit Carla's Dreams și EMAA. Cum au cântat piesa... Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Emi și Cuza, provocare de zile mari! Cum arată duetul asiatic Shanzhui Zuhe decis de r...
Ultimele știri
x