Căutare Live

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au devenit Boney M. și au cântat excepțional piesa "Daddy Cool"

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat Boney M., cu celebra melodie Daddy Cool. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. Momentul a fost unul senzațional!

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat Boney M., cu celebra melodie Daddy Cool. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. Momentul a fost unul senzațional!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au avut o provocare uriașă în a cincea gală de la Te cunosc de Undeva!, din 28 mai 2022. Cei doi comedianții au interpretat Boney M. cu celebra piesă Daddy Cool. Cei doi concurenți au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului, mai ales că ei sunt colegi pe scenă de comedie.

Pentru Ionuţ Rusu a fost mai ușor la nivel vocal pentru că a avut extrem de puțin de cântat, însă mișcarea scenică a fost baza! La repetiții s-au descurcat foarte bine și au fost extrem de încrezători că vor impresiona publicul și juriul.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat Boney M., cu celebra melodie Daddy Cool. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17

Intrarea pe scenă a fost primul moment care a adus zâmbetul pe buze juraților, dar și colegilor de scenă care au fost uimiți de apariția lor.

De data aceasta nu a mai fost vorba de un travesti, ci de asumarea rolurilor. Cei doi au interpretat unu-la-unu melodia și au intrat în pielea personajelor extrem de bine.

Ba mai mult, în stilul caracteristic, au reușit să îi facă pe toți să se amuze: "Pagini întregi de versuri a avut omul ăsta, dar nu mi-am putut lua ochii de la el", spune Pepe, la sfârșitul momentului.

Citește și: Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au cântat piesa "Jaga Jaga" și au adus veselie în întreg platoul

Jurizarea cuplului Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu. Ce spune juriul despre prestația din 28 mai 2022 a celor doi

Cei doi parteneri de scenă au intrat în pielea personajelor și s-au descurcat de minune, iar jurații au fost impresionați de ceea ce au văzut.

"Ca energie sunteți debordantă fraților! Se vedea bucurie!", a spus Cristi Iacob.

"Așa este în clip (n.r dansul). Este foarte greu să imiți un om care dansează așa nativ și Kurt Cobain se mișcă într-un anumit fel, cum și Carla's Dream se mișcă așa, cum și eu... Una e să te învețe Furnica stânga, dreapta și alta este să faci ceva aș și să simți ritmul ăla, să gândești personajul ăla. Foarte greu este ceea ce ai făcut, Ionuț, bravo! Te felicit! Pari timid, dar aici te dezlănțui. Sunteți plini de talent! Anisia, bravo!", a spus Andreea Bălan.

"Alea două, trei note le-a cântat impecabil! Ce să spun? Dacă era mai mult era si mai bine! Fiecare în parte și-a făcut acolo bucățica lor! Sămânța succesului! Și au făcut bine!", a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Emi și Cuza, provocare de zile mari! Cum arată duetul asiatic Shanzhui Zuhe decis de r... Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Paula Chirilă și Maria Buză au intereptat magistral Gipsy Kings cu hit-ul Bamboleo...
Ultimele știri
x