Căutare Live

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Emi și Cuza, provocare de zile mari! Cum arată duetul asiatic Shanzhui Zuhe decis de ruletă

Emi și Cuza au pus în scenă duetul asiatic Shanzhui Zuhe, decis de ruletă. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17! Ce dificultăți au întâmpinat și cum au reușit să le depășească.

Emi și Cuza au pus în scenă duetul asiatic Shanzhui Zuhe, decis de ruletă. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17! Ce dificultăți au întâmpinat și cum au reușit să le depășească.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Emi și Cuza au avut o provocare imensă! Cei doi au avut de învățat o melodie în chineză și s-au confruntat cu mari dificultăți!

“A trebuit să scriem piesa vers cu vers, fonetic, ca să o putem învăţa! A fost foarte greu, dar a fost un exercițiu de autodepășire. Doar în chineză nu mai cântasem!”, a menționat Cuza. Pentru Emi însă lucrurile au stat altfel: “ Pentru mine a fost mai simplu, pentru că eu am avut niste cuvinte mai…. “românești” Nu vă pot spune mai mult, dar vedeţi sâmbătă!”, a declarat amuzat Emi, care însă va avea de intrat din nou în travesti, în vreme ce răguşeala îl va pune în mare dificultate pe Cuza: “A fost extrem de greu, toate antrenamentele mi-au pus probleme! La a treia repetiţie rămâneam fără voce!”.

Emi și Cuza au pus în scenă duetul asiatic Shanzhui Zuhe, decis de ruletă. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17

Ruleta a decis În ediția trecută o transformare care a întrecut toate așteptările și anume duetul asiatic Shanzhui Zuhe. Pe lângă bariera limbii, care le-a dat mari bătăi de cap, şi notele personale ale celor doi interpreţi i-au descurajat total pe Emi şi Cuza.

Melodia este una plină de emoție, iar povestea din spate i-a impresionat pe Emi și Cuza. “Toată lumea se regăsește în piesă și în versurile sale, cu toții am avut pe cineva iubit, care a plecat din viața noastră” povestește Cuza, în timp ce Emi spune că: “Eu rezonez cu toate piesele triste în mod normal, chiar dacă nu m-am regăsit vreodată în versuri.

Momentul i-a lăsat pe jurați cu gura căscată! Emi a reușit să imite unu-la-unu vocea artistului și Ozana chiar și-a făcut cruce de umire în timp ce îl asculta. Au avut un moment de excepție!!!

Jurizarea cuplului Emi și Cuza. Ce spune juriul despre prestația din 28 mai 2022 a celor doi

“Mai avem moment de 5? E foarte greu ceea ce se întâmplă! Cuza tu ai mai fost un sezon la un moment dat, ai avut câteva personaje bune, ai fost mult peste linia pe care poți să o oferi, dar acum vii după o experiență și ai venit și cu colegul tău… Sunteți extraordinari! Prea multe despre moment este greu să mai spui”, a spus Aurelian Temișan.

“Oameni buni, iubirea există în orice limbă, contează emoția pe care ați transmis-o”, a spus Cristi Iacob.

“M-am interesat despre acești artiști din Vietnam. Într-adevăr o piesă foarte sensibilă, au multe albume, multe piese frumoase.. Mi-ați plăcut foarte mult sunteți fascinanți, efectiv! Tu Cuza, vocea ta a fost unu-la-unu cu personajul, mi s-a părut incredibil”, a spus Andreea Bălan.

“Apreciez faptul că prin intenția voastră v-ați apropiat cât se poate de mult de personaje! Sunteți foarte talentați”, a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ana şi Monica Odagiu au devenit Carmen Chindriș și au cântat “Ziua-n care tu m-ai săru... Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au devenit Boney M. și au cântat excepțional piesa "D...
Ultimele știri
x