Căutare Live

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au câștigat a cincea ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a patra gală Te cunosc de Undeva! din 28 mai 2022. Artiștii au interpretat Cher, cu celebra melodie "If I Could Turn Back Time". Cum arată clasamentul celei de-a cincea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a patra gală Te cunosc de Undeva! din 28 mai 2022. Artiștii au interpretat Cher, cu celebra melodie "If I Could Turn Back Time". Cum arată clasamentul celei de-a cincea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au avut parte de o transformare grandioasă și i-au ridicat în picioare pe jurați, lucru care s-a văzut la finalul serii.

Ei au reușit să pună în scenă un moment incredibil, iar transformarea lor i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, care au avut parte de o transformare de zile mari în Cher, apărând pe scenă cu celebra piesă "If I Could Turn Back Time", au obținut și premiul din a cincea gală. Este primul premiu pe care îl câștigă și reușesc să cucerească juriul și colegii de platou.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat cea de-a cincea gală! Cum a arătat transformarea în Cher și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17

Au avut de pus în scenă un moment greu, de eleganță și rafinament și le-a ieșit magistral! Cei doi s-au completat excepțional, în ciuda emoțiilor avute și au cuprins sala cu energia mișcărilor, exact ca pe marile scene! O călătorie de zile mari a fost în această seară de 28 mai deschisă magistral de Ilona Brezoianu și Florin Ristei, tranformați în Cher - If I Could Turn Back Time.

Pe lângă tot glamour-ul și adrenalina transformărilor ne amintim că toți concurenții se luptă pentru marele premiu în valoare de 15.000 de euro, sumă ce va fi donată unei familii greu încercate. Până acum, în fruntea clasamentului se află Ilona și Ristei, obținând cele mai multe puncte până acum. Însă, echipa cu cele mai multe ediții câștigate are biletul asigurat pentru finală, unde votul publicului din platoul Te cunosc de Undeva! Va avea un cuvânt important pentru că publicul votează!

Citește și: Te cunosc de undeva!21 mai 2022.Ilona Brezoianu şi Florin Ristei devin Frumoasa și Bestia, în pielea Arianei Grande și John Legend

Cum arată clasamentul celei de-a cincea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Locul 1 - Ilona Brezoianu şi Florin Ristei

Locul 2 - Emi şi Cuza

Locul 3 - Carmen Chindriş şi Romică Ţociu

Locul 4 - Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu

Locul 5 - Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim

Locul 6 - Maria Buză şi Paula Chirilă

Locul 7 - Ana şi Monica Odagiu

Locul 8 - Jazzy Jo şi Zarug

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Imagini din culisele celei de-a cincea ediții. Cum a arătat transformarea concurențilo... Ilona şi Ristei au câştigat a cincea gală cu transformarea în Cher. Emisiunea, lider de audienţă pe toate categoriile de...
Ultimele știri
x