Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Zarug și Jazzy Jo au devenit Mirabela Dauer. Interpretarea extrem de emoționantă

Zarug și Jazzy Jo au interpretat-o pe Mirabela Dauer, cu celebra melodie "Te-aștept să vii". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. O adevărată incursiune în trecut!

colaj de fotografii cu jazzy jo si zarug transformati in cantareti pe scena te cunosc de undeva Galerie
Zarug și Jazzy Jo au interpretat-o pe Mirabela Dauer, cu celebra melodie "Te-aștept să vii". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. O adevărată incursiune în trecut! | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Următoarea interpretă pe care o vor omagia prin transformarea lor a emoționat până la lacrimi o țară întreagă atât înainte de ‘89, cât și după! Când spui “fotoliul din odaie”, spui fără doar și poate Mirabela Dauer, o voce inconfundabilă și o provocare extremă pentru cele două Mirabele de la Te cunosc de Undeva!, Zarug și Jazzy Jo.

"Te pupăm Mirabela, iartă-ne", i-a transmis Zarug distinsei artiste la repetiții, după ce a realizat cât de grea este piesa și pe deasupra a rămas și fără voce.

Zarug și Jazzy Jo au interpretat-o pe Mirabela Dauer, cu celebra melodie "Te-aștept să vii". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17

Nostalgia a acaparat pe toată lumea, iar interpretarea a fost o adevărată incursiune în trecutul anilor '89/'90, când Mirabela Dauer era o stea a muzicii românești! Astăzi continuă să strălucească și demonstrează tuturor că muzica sa are valoare atemporală, fiind un geniu al notelor sublime și al versurilor fără de seamă.

Show-ul a fost cu de toate! Carismă, mișcare scenică, balet și culoare, multă culoare, dar și cu mici probleme la voce! Problemele cu vocea ale lui Zarug au fost evidente. Acesta a fost răgușit și nu a reușit să facă perfromanță muzicală.

Citește și: Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Jazzy Jo şi Zarug se transformă în Delia și Grasu XXL. Cum au intereptat piesa "Despablito"

Jurizarea cuplului Zarug și Jazzy Jo. Ce spune juriul despre prestația din 28 mai 2022 a celor doi

După moment, întrebați de Pepe cum se simt, Zarug a răspuns: "Penibil!", fiind conștient că nu i-a ieșit deloc!

“Ați avut noroc că i-ați cerut scuze Mirabelei în material, încă de la filmări”, a spus Aurelian Temișan.

“Apreciez faptul că am întâlnit două tipologii diferite de manifestare în fața smereniei, umilinței. Dorința de a te împăca, de a te întoarce la cel care te-a părăsit. Zarug a fost mai extrovertit și chiar nu mi-a displăcut și Jazzy a fost foarte interesant că așa introvertită cum ai fost ai avut o notă de sinceritate și mi-ai plăcut! A fost un moment foarte greu! ”, a spus Ozana Barabancea.

"A fost frumos, a fost pe cât de mare, pe atât de emblematic pentru perioada pe care am trăit-o cu toții când muzica din România era balsamul sufletelor îndrăgostite”, a mai spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare magistrală în Cher - "If I Could T... Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au făcut show incendir marca Nirvana - Smells Like Tee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x