Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, show total cu piesa „Am atins cerul cu mâna”. Cum a sunat

Codruța Filip și Valentin Sanfir au fost în elementul lor în această seară, transformați în Diana Matei. Cei doi au cântat pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 19 alături de Taraful Cleante.

Codruța Filip și Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
Codruța Filip și Valentin Sanfir s-au transformat în Diana Matei la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Codruța Filip și Valentin Sanfira au avut parte, în sfârșit, de o transformare pe palcul lor. Cuplul de la Te cunosc de undeva! sezonul 19 a intrat în pielea Dianei Matei și au interpretat hit-ul „Am atins cerul cu mâna”, care a răsunat din toate boxele anul trecut.

Citește și: Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Mawaca. Cum a sunat piesa Dumbala

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au transformat în Diana Matei la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Cei doi concurenți din noul sezon al transforming show-ului s-au simțit pe scenă ca peștele în apă, în cea de-a cincea ediție. Codruța Filip și Valentin Sanfia nu doar că s-au transformat în Diana Matei, cu au cântat și alături de Taraful Cleante, iar distracția a fost garantată.

Cuplul a dat startul spectacolului din această seară cu o reprezentație de zișe mari și a făcut show în adevăratul sens al cuvântului. Jurații au fost impresionați de intrepretarea lor și au avut numai cuvinte de laudă la adresa acestora.

Nici de această dată nu au lipsit momentele amuzante, mai ales că la final, Valentin Sanfira, transformat în Diana Matei a vrut să-l sărute pe Marian Cleante, soțul artiste prezent în platou.

Citește și: Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. Damian Drăghici şi Cristina Stroe, show energic marca Verka Serduchka. Cum s-au descurcat

Jurizare Codruța Filip și Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! 29 aprilie

„De cântat, eu am dansat bine”, a spus Ozana care s-a distrat de minune pe parcursul reprezentației lor. „Îmi place outfit-ul vostru, îmi place că vi se potrivește piesa, n-au cum să stai pe scaun la piesa asta. Ați cântat conform cerințelor, felicitări, îmi place de voi. Sper să cântați la final”, a mai spus jurata.

„Doamne, ce surpriză în această seară! Am crezut că a intrat Codruța prima dată și că tu stai pe tobă. Arătați fantastic!”, a spus și Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins prin ținutele din această gală. Ce au pu... Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. Damian Drăghici şi Cristina Stroe, transformare spectaculoasă în Adele. Cum au cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x