Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. CRBL și Radu Țibulcă show exploziv în pielea lui David Lee Rooth. Au cântat „Just A Gigolo”

CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în David Lee Rooth și au umplut platoul Te cunosc de undeva! de energie și voie bună. Celebra piesă i-a ridicat pe toți la dans.

CRBL și Radu Țibulcă la Te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în David Lee Rooth și au umplut platoul Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Dacă la început, CRBL și Radu Țibulcă au fost confuzi în legătură cu personajul, ruleta a fost de partea lor, în cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. David Lee Rooth li s-a potrivit mănușă celor doi, iar aceștia s-au dezlănțuit pe scena transforming showu-ului de la Antena 1.

Citește și: Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril au urcat pe scenă cu piesa „Rowdy Baby”. Cum a arătat momentul

CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în David Lee Rooth și au cântat „Just A Gigolo” la Te cunosc de undeva! sezonul 19

CRBL și Radu Țibulcă au pus în scenă un show nebun cu transformarea în celebrul David Lee Rooth. Concurenții au reacreat clip-ul piesei „Just A Gigolo” și s-au apropiat extrem de tare de referință.

Nu au lipsit nici vocea răgușită a personajului pe care l-au avut de interpretat sau mișcările „haotice” ale acestuia. Mai mult, pentru scurtul discurs al lui David Lee Rooth de la începutul piesei sale, Radu Țibulcă a pregătit propriul text.

După scurta introducere, „haosul” a cuprins platoul Te cunosc de undeva!, iar până la final, toți cei din jur au fost cuprinși de energia piesei.

Jurizare CRBL și Radu Țibulcă la Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023

„Momentul a fost absolut frumos. Ați făcut actorie și ceva peste”, a spus, impresionat, Cristi Iacob.

„Din punct de vedere al coregrafiei, a fost cel mai bun moment al vostru. Mi se pare că faceți asta de 1000 de ani”, a adăugat și Andreea Bălan, înainte ca Radu să mai facă o demonstrație de „coregrafie”.

„Ați avut grea referiță, foarte multe detalii pe care, spre surprinderea mea, le-ați respectat întru totul”, a mai spus Mihai Petre.

Citește și: Te cunosc de undeva! 15 aprilie 2023. CRBL şi Radu Ţibulcă, moment de cabaret marca Cher. Cum a arătat transformarea lor

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment de senzație marca Dua Lipa. Cum au recreat sh... Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae, transformare emoționantă în Anastasia Lazariuc și Mihai Cons...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x