Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Adriana și Romică, în pielea cântăreților Renée & Renato, au făcut un spectacol emoționant

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Țociu au urcat pe scenă gata să-și declare iubirea.

adriana si romica te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Adriana și Romică | antena 1

În gala Muzicii de Dragoste, Adriana și Romică, transformați într-un fel de Romeo și Julieta ai anilor ’80, i-au impresionat pe jurați cu personajele lor Renée și Renato. Duo-ul italo-britanic a făcut furori, în special datorită chimiei dintre cei doi mari artiști, Adriana și Romică.

“E ca un vis piesa asta” spune Ozana Barabancea la repetiții.

“E un soi de parodie după Romeo și Julieta, după scena balconului ”a adăugat Cristi Iacob.

“Ne poartă în pași de vals, ne poartă în dans, ne poartă îmbrățișați. Este de fapt reprezentantul iubirii în muzică”, a mai spus Ozana.

“E o voce destul de complicate acolo, e operetistică așa un pic”, spune Romică la repetiții.

“Nu știu dacă este o piesă chiar de operetă, dar se poate considera că este cu o emisie de belle canto. Nu știu, nu cred că o să facă față ” a mai adăugat Ozana Barabancea.

La repetiții, Romică a ținut să menționeze că se apropie de statura cântărețului.

“Vreau să vă spun ceva, doamna Ozana. Am luat 5 kg, adică mă apropii de cântăreț”.

Momentul de vis al Adrianei Trandafir și Romică Țociu

Chiar dacă în această seară au avut un moment static, destul de dificil pentru energia lor debordantă, cei doi concurenți s-au descurcat de minune. Au pășit pe scenă plini de încredere și au acaparat juriul cu povestea lor de dragoste și personajele ușor comice, dar și romantic în același timp.

Adriana și Romică au interpretat piesa “Save your love”, fiind complet transformați. Mai mult, cei doi au reprodus și scena balconului, fapt ce i-a uimit pe jurați.

Pe scenă, cei doi și-au jurat iubire în timpul melodiei care i-a ridicat în picioare pe jurați.

Ținându-se de mână, Adriana și Romică au cântat piesa impecabil și i-au emoționat pe toți cei care au privit momentul lor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, moment plin de energie redat din filmul Mary Poppins

Jurizarea momentului Adrianei și a lui Romică

“A mâncat noptiera ca să pot să ajung la nivelul lui Renato”, spune Romică.

“Seamănă puțin și cu Escobar așa”, a adăugat Cosmin Seleși.

“Seamănă doar cu Esco, că barul l-a mâncat”, a adăugat Aurelian Temișan.

“Spectatorii n-au voie să vorbească în fața unui asemenea spectacol. Chiar am rămas fătă cuvinte”, a adăugat Cristi Iacob.

“Ați fost atât de eleganți și atât de frumoși și ați comunicat atât de emoționant unul cu celălalt. (…) O transformare foarte frumoasă”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu au cântat "Pleacă" și au impresionat juriul

“Sunt nostalgică, dar (…) am fost atentă la detalii și voi v-ați achitat cum trebuie de această piesă”, zice Ozana Barabancea.

„Acest moment se poate înscrie liniștit lângă momentele care au rămas de-a lungul Te cunosc-ului”, a adăugat și Aurelian Temișan.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Ana și Raluka, transformate în Ali Campbell & Pato Banton, fac furori cu traves... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică, transformarea de excepție care ar face-o invidioasă și pe Delia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x