Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Ana și Raluka, transformate în Ali Campbell & Pato Banton, fac furori cu travesti-ul lor

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Ana și Raluka au urcat pe scena Te cunosc de undeva! pline de emoții, transformate în Ali Campbell & Pato Banton.

ana baniciu si raluka te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Ana și Raluka | antena 1

În gala “Muzicii de Dragoste”, frumoasele concurente Ana Baniciu și Raluka au avut o misiune dificilă, cu un travesti de excepție în Ali Campbell și Pato Banton, interpretând piesa “Baby come back”.

Ana și Raluka, pline de emoții la repetiții

La repetiții, cele două frumoase artiste își făceau griji pentru gala din această seară, dorindu-și ca totul să iasă perfect.

“Vocalistul de la UB40 e puțin mai caracghios pentru că e foarte crăcănat. Un om crăcănat nu e caraghios, dar un om în costum care merge crăcănat e mai caraghios. Așa că talentul actoricesc al Anei Baniciu se va vedea cu vârf și îndesat”, spunea Cristi Iacob la repetiții
“Este o piesă dinamică, este o piesă care le va ridica de pe scaune să cânte timbrat, puternic, ritmat. Ele vor dansa, deci ele se vor simți foarte bine ”, a adăugat Ozana Barabancea fiind foarte încrezătoare.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, sexy în postura lui Beyonce. Cele două au impresionat

“E de veselie, e de party pentru că tema galei ăsteia e cântece de dragoste, iar ăsta e un cântec de dragoste solar”, le-a explicat Cristi Iacob celor două concurente.

““Baby come back” o iasă spectaculos”, spunea Ana Baniciu la repetiții.

“Să vă acordați!”, le-a îndemnat Ozana.

“Pentru că ei au divizie, cântă la terță, nu cântă unison. M-aș bucura să cânte bine și dacă vor cânta bine și ceilalți vor fi mai slabi decât ele, ele vor lua maxim, altfel nu”, spune Ozana.

„Sunt nervoasă, lasă-mă în pace! Nu-mi place că nu-mi iese”, spunea Raluka la repetițiile finale.

Momentul de excepție al Ralukăi și Anei Baniciu

O data intrare în scenă, cele două concurente și-au dat seama că nu trebuiau să aibă emoții și s-au focusat pe energia piesei, demonstrând că sunt cele mai bune.

Cu atitudinea potrivită, imitând întocmai personajele lor, Ana și Raluka au reușit să facă show, ridicând jurații în picioare. Transformările lor senzaționale le-au făcut pe cele două concurente de nerecunoscut.

Pline de energie și voie bună, Ana și Raluka i-au făcut pe toți să danseze, acompaniate de baletul Furnix Team.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, de nerecunoscut ca Joe Cocker și Tom Jones

“Un comeback în acele timpuri absolut de vis. Vă stă foarte bine așa, energia bună e la ea acasă”, a spus Aurelian Temișan despre momentul celor două concurente.

“Astăzi înainte de filmare le-am bârfit pe fete (…) Invidia este mare pentru că de fiecare data sunteți acolo la locul potrivit. Sunteți foarte bune, sunteți studioase”, a recunoscut Ozana Barabancea.

“A fost un moment extrem de vesel și de frumos. (…) Și tu ai dansat Raluka cap-coadă. (…) V-ați mișcat încontinuu, mi-a plăcut foarte mult”, a adăugat Andreea Bălan.

“Un început foarte splendid de gală, despre iubire, despre dragoste”, spune Cristi Iacob.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat cu aparițiile lor de excepție... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Adriana și Romică, în pielea cântăreților Renée & Renato, au făcut un spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x