Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat cu aparițiile lor de excepție

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Alina Pușcaș și Andreea Bălan au atras atenția tuturor cu ținutele lor extraordinare.

alina puscas si andreea balan te cunosc de undeva 2021 Galerie
Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș | antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras atenția tuturor sâmbătă seara, la show-ul "Te cunosc de undeva!". Cele două au purtat niște ținute cu adevărat impresionante, care le-au pus în evidență siluetele de invidat. Cum s-au afișat la TV vedetele îndrăgite de toată lumea.

Ținuta juratei Andreea Bălan a făcut furori

În gala “Muzicii de Dragoste”, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au strălucit, ca întotdeauna, impresionând prin ținutele și coafurile alese, dar și prin atitudinele lor.

Andreea Bălan, frumoasa jurată Te cunosc de undeva!, a purtat un corset roșu ca focul care îi pune în evidență talia de viespe. Superba jurată a ales să poarte în partea jos o pereche de pantaloni mov, cu talie înaltă și a asortat la această ținută o pereche de sandale roșii, în ton cu corsetul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, au făcut spectacol cu două ținute impecabile

Alina Pușcaș, o apariție desprinsă din basme

Nu s-a lăsat mai prejos nici prezentatoarea emisiunii, Alina Pușcaș, care a ales o rochie specială pentru cea de-a 9-a gală a show-ului transformărilor.

Alina Pușcaș a purtat o rochie galbenă, lungă, cu bretele, iar în partea de sus aceasta are un imprimeu floral deosebit. Rochia ei desprinsă parcă din poveștile cu zâne a fost asortată cu o pereche de sandale negre.

Frumoasa prezentatoare a emisunii Te cunosc de undeva! a ales o coafură simplă, cu părul lăsat pe spate, aranjat într-un bob lung.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a încins petrecerea cu "Asta-i nuntă de boieri", melodie perfectă pentru nuntă

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Momente speciale in memoriam Cornelia Catanga, Gabi Luncă şi Nelu Ploieşteanu la Te cunosc de undeva!... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Ana și Raluka, transformate în Ali Campbell & Pato Banton, fac furori cu traves...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x