Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Liviu și Andrei, învăluiți în romantism, se transformă în Lionel Richie și Diana Ross

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au spus o poveste de dragoste incredibilă pe scenă, transformați în Lionel Richie & Diana Ross.

liviu si andrei te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021.Liviu și Andrei | antena 1

În gala Muzicii de Dragoste, Liviu și Andrei s-au deghizat într-un cuplu de excepție, prezentând o poveste de dragoste ca în filme ce i-a emoționat pe jurați. Cei doi artiști au interpretat un evergreen despre o iubire fără sfîrșit dorită de oricine.

La repetiții, Liviu și Andrei, puși pe șotii ca întotdeauna, au avut totuși multă răbdare să învețe cum să-și intre în roluri.

“El se uită numai la ea”, le spune Cristi Iacob în timp ce le dă indicații.

“Această piesă este scrisă pe vremea când oamenii mai aveau timp să iubească. Notele astea lungi, ținute, te obligă să înțelegi ce înseamnă iubirea”, le spune Ozana la repetiții celor doi concurenți.

“Liviu și Andrei au două lucruri de urmărit. (…) relația dintre ei doi și travesti-ul ăla care trebuie să fie foarte bine făcut”, a mai adăugat Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a încins petrecerea cu "Asta-i nuntă de boieri", melodie perfectă pentru nuntă

“În această piesă, iubirea nu se țipă, iubirea este ca o mângâiere, ca o învăluire, ca o îmbrățișare, ca o binecuvântare până la urmă”, spune Ozana Barabancea la repetiții.

Momentul emoționant, de dragoste, al lui Liviu și Andrei

Știind că trebuie să transmită multă emoție, Liviu și Andrei, îmbrăcați elegant și complet transformați, cântă cu sensibilitate această piesă care e o declarație de dragoste.

Înconjurați de fum, în centrul atenției, Liviu și Andrei au cucerit jurații și publicul cu povestea de dragoste pe care au pus-o în scenă.

Privindu-se ochi în ochi, cei doi și-au jucat foarte bine personajele, arătând că sunt învăluiți într-o aura magică, cea a iubirii eterne, vrăjindu-I pe jurați cu vocile lor.

Jurizarea momentului lui Liviu și Andrei

“Oamenii care nu iubesc, dragilor, vă spun un singur lucru. Dacă ați auzit fals, nu iubiți”, spune Liviu, încercând să se scuze pentru eventualele greșeli pentru care ar fi acuzați.

„Mâine divorțează toată țara”, a adăugat Cosmin Seleși.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, sexy în postura lui Beyonce. Cele două au impresionat

“La un moment dat, oamenii nu mai iubesc iubirea, ci se iubesc unii pe alții și cred că asta este foarte important. (…) Pe mine m-ați luat cu voi în povestea voastră”, spune Ozana Barabancea despre momentul celor doi concurenți.

“Voi vă bucurați așa de tare încât nu aveți cum să vă supărați pe mine, iar eu nu am cum să mă supăr pe voi pentru că sunteți prea talentați. (…) Relaxarea asta este absolut minunată”, spune Cristi Iacob.

“Perfect ați cântat…pe lângă. Pe lângă toate astea, ați și arătat foarte bine, a fost o relație extraordinară între voi”, le-a transmit Aurelian Temișan.

“Cel mai bun duet al tuturor timpurilor, așa spune revista Billboard despre varianta original. Varianta voastră a fost drăguță”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică, transformarea de excepție care ar face-o invidioasă și pe Delia... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Cristina Vasiu, transformată în Margareta Clipa, aduce pe scenă dragostea rurală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x