Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu au câștigat această gală. Cum au reacționat

Concurenții au făcut spectacol vocal pe scena emisiunii cu transformarea lor ți au câștigat această gală de la Te cunosc de undeva! 2022.

Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a 13-a de te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a 13-a gală Te cunosc de undeva! cu transformarea lor în U2 și Mary J. Blige. | Antena 1

Iată că emoțiile s-au terminat și Te cunosc de undeva! și-a ales și o echipă câștigătoare în această ediție. Jo și Liviu Teodorescu au reușit să emoționeze pe toată lumea și au primit puncte care i-au ajutat să câștige ediția.

Jo și Liviu Teodorescu au câștigat gala 13 de la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 3 decembrie

Chiar dacă tensiunea a fost la cote maxime, iar concurenții au tras foarte tare să reușească să primească titlul de câștigători, doar doi concurenți au putut primi această distincție.

Jo și Liviu Teodorescu au reușit să uimească prin vocile lor și să câștige această gală, apropiată semifinalei și finalei sezonului.

Cei doi s-au bucurat foarte mult când au aflat că au câștigat ediția și au mulțumit Jurații și restul concurenților le-au oferit puncte multe și au reușit să se claseze pe locul 1 în această gală, ei fiind mult mai aproape acum de a reuși să intre în finala emisiunii de la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Prin ce au trecut concurenții în culisele de la machiaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x