Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu au făcut show cu transformările lor în Mary J. Blige și U2

Jo și Liviu Teodorescu au creat un moment inedit pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cei doi au făcut show complex pe scena emisiunii.

jo si liviu teodorescu la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Jo și Liviu Teodorescu au creat un moment inedit pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cei doi au făcut show complex pe scena emisiunii. | Antena 1

Jo și Liviu Teodorescu au fpcut un show impecabil pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Aceștia au emoționat jurații foarte tare și nu au avut prea multe cuvinte de spus despre performanța lor.

Cum s-au dscurcat Jo și Liviu Teodorescu pe scena de la Te cunosc de undeva! ediția din 3 decembrie 2022. Iată ce au cântat

Jo și Liviu Teodorescu au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! 2022.

Ce au spus jurații despre momentul lor de transformare în Mary J. Blige și U2:

Jurizare Jo și Liviu Teodorescu la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 3 decembrie 2022

„A avut dreptate Liviu, când a zis că Jo e o mare cântăreață. Nu îmi e rușine nici cu tine, oricum. Mi-ați făcut seara frumoasă!”, spune Ozana Barabancea.

„Sunt singurul care a observat că a fost playback? A fost la instrumente doar, a fost wow!”, spune Aurelian Temișan.

„Ați cântat dumnezeiește. Cu respect de la un artist la alții, mă înclin în fața voastră, să aveți cariere lungi și frumoase. Vă puneți sufletul pe tavă. A sunat impecabil”, spune Andreea Bălan.

„Mie nu mi-a plăcut, treceți la canapea. Ați dat ce v-a dat Dumnezeu! Am uitat o clipă că sunt actor și am fost cu voi”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Sore și Emma de la ZU s-au transformat în Katy Perry și au cântat celebra piesă „... Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins prin ținutele din această seară. Cum ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x