Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe toată lumea. Cât de bine a arătat

Andreea Bălan a întors toate privirile în ediția de astăzi de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Aceasta a purtat o ținutp de zile mari, compusă din două piese. Cum a accesorizat ținuta.

Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe toată lumea. Cât de bine a arătat Galerie
Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe toată lumea. Cât de bine a arătat | Antena 1

Andreea Bălan știe cum să-și facă simțită prezenșa oriunde apare, atât la tv, cât și la evenimentele a care este invitată să participe. Iar de această dată, Andreea Bălan a făcut senzație cu outfit-ul pe care a ales să îl poarte în ediția din 3 iunie 2023.

Andreea Bălan, ținuta de senzație pe care a purtat-o la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 3 iunie 2023. Ce a spus Pepe despre absența Alinei Pușcaș din platou

Jurata Andreea Bălan a arătat senzațional în ediția 10 din 3 iunie 2023 de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, într-o pereche de pantaloni scurți și un top superb, care i-a pus în valoare atuurile fizice pe care le deține. Frumoasa jurată a radiat pe scena emisiunii și a ales să poarte un accesoriu neașteptat în platou.

Vedeta a accesorizat ținuta cu o perche de ochelari de soare semi-lună, care au conferit ținutei o notă de rafinament senzual.

Cât despre absența Alinei Pușcaș din platou, Pepe a făcut numai o remarcă amuzantă, explicând subtil că prezentatoarea tv urmează să se întoarcă în platou alături de el, cât mai curând. „Ediția cu numărul 10, adică 1-0 pentru mine, că Alina Pușcaș lipește. Are timp să recupereze”, spune în mare Pepe.

Acesta a prezentat singur ediția din 3 iunie 2023 de la Te cunosc de undeva!, la fel ca și ediția de data trecută.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

CRBL și Radu Țibulcă, moment inedit la „Te cunosc de undeva!”: „Este pentru ultima oară când fac asta!”... Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, transformarea senzațională în Zdob și Zdub. Cum le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x