Antena Căutare

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au câștigat prima ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!

Michael Jackson este artistul care i-a ajutat pe Alexia şi Dima să câştige prima ediție din sezonul 17 Te cunosc de Undeva! Iată momentul spectaculos care i-a dus în vârful clasamentului și a impresionat jurații.

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au câștigat prima ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! Galerie
Ediția din data de 30 aprilie 2022 a emisiunii Te cunosc de undeva, Sezonul 17. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, cei doi cântăreți care au făcut parte din trupa La La Band, au câștigat prima edție. Cei doi artiști au interpretat piesa "Thriller" a lui Michael Jackson, regele muzicii pop. | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Prima gală din sezonul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva! a fost una surprinzătoare și a adus pe scenă cele mai spectaculoase personaje din muzica românească și internațională. Alexia şi Dima au luat cu asalt scena din această ediție și au impresionat cu momentul lor senzațional.

Intereptarea lui Michael Jackson le-a adus premiul din această seară. Concurenții sezonului 17 a show-ului transformărilor au precizat în repetate rânduri că au depus foarte mult efort pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Vedetele a făcut spectacol și au ridicat pe toată lumea în picioare.

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au câștigat prima ediție din sezonul 17 Te cunosc de Undeva!

Concurenții au primit foarte multe complimente și felicitări din partea juraților, mai ales că știu prin ce proces lung au trecut pentru a avea o prestație impecabilă.

Ruleta i-a pus la grea încercare pe toţi. Printre „norocoşii” ediţiei se numără şi Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim care au avut parte de o transformare de zile mari, la dublu, în Michael Jackson, cu piesa Thriller și au obținut și premiul primei gale.

„Am stat 5 ore pe scaun, în cabina de machiaj, fără nicio pauză! Asta ne-a adus nouă prima gală, o experienţă memorabilă. Un travesti, în cazul Alexiei, un personaj foarte complex şi foarte greu de dus. Având în vedere că e prima noastră reprezentaţie, ca echipă, la Te cunosc de undeva!, am avut emoţii foarre mari, pentru că am muncit enorm!”, a declarat Dima Trofim, care a mai completat: „Pe lângă antrenamentele de canto, coregrafie şi actorie, pe care le-am făcut la platou, ne-am şi întâlnit în fiecare zi ca să repetăm, pentru că prima gală ne-a adus un personaj mai degrabă de finală!”.

Alexia Ţalavutis s-a declarat şi ea de-a dreptul uimită de prima provocare pe scena transforming show-ului de la Antena 1: „Am fost de-a dreptul şocată să primim Michael Jackson din prima! Mă aşteptam să începem cu ceva mai lejer, însă ... Am stat 5 ore la cabina de machiaj în ziua galei, fără nicio pauză. Nu am mai îndrăznit nici să mâncăm, de teamă să nu stricăm machiajul, din respect pentru munca întregii echipe, care e una colosală.

Pentru momentul nostru din Thriller s-a folosit machiaj special, mulaje din latex şi foarte multe efecte lucrate cu grijă de echipa condusă de către Gabi Creţan. Lentilele negre ne-au dat mari bătăi de cap, întrucât sunt destul de opace, iar orientarea în spaţiu devenea un pic dificilă, mai ales că Furnica (profesoara noastră de coregrafie) a cam scos untul din noi la repetiţii, iar mişcările nu aveau voie să fie decât impecabile!”.

Cum arată clasamentul primei ediții a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Imagini din culisele primei ediții. Ce sacrificii au făcut cuplurile pentru transf... Premiera Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x