Căutare Live

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au devenit Montserrat Caballé și Freddie Mercury în prima ediție

Surpriza serii! Jazzy Jo fost concurentă X Factor și Zarug, fost concurent Asia Express, au ridicat sala în picioare cu interpretarea melodiei Barcelona, de Montserrat Caballé și Freddie Mercury. Cei doi au reușit să contureze un moment demn de marile scene.

Surpriza serii! Jazzy Jo fost concurentă X Factor și Zarug, fost concurent Asia Express, au ridicat sala în picioare cu interpretarea melodiei Barcelona, de Montserrat Caballé și Freddie Mercury. Cei doi au reușit să contureze un moment demn de marile scene.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Cei doi artiști carismatici au intrat pe scena "Te cunosc de Undeva!" cu foarte multă calimitate și senzualitate pentru a intra în pielea cântăreților, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil. Cuplul Jazzy Jo și Zarug au primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Împreună cu Jazzy Jo și Zarug ne întoarcem în anul 1988, care i-au readus alături de noi pe Montserrat Caballé și Freddie Mercury. Ea este o soprana catalană, de înaltă clasă, el un băiat simplu, născut în Zanzibar, dar împreună au scris istorie muzicală.

“Este cea mai complicată melodie din toată ediția, toți spun același lucru și tind să le dau dreptate”, spune Zarug la repetiții.

Jazzy Jo și Zarug au strălucit în prima ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! cu interpretarea piesei Barcelona, de Montserrat Caballé și Freddie Mercury

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legende muzicale precum Montserrat Caballé și Freddie Mercury, cei pe care i-au intereptat.

Zarug a fost prezența magnetică a serii, reușind un travesti cum nu se poate mai frumos și mai atrăgător. Cei doi au făcut un show complet unde vocea și mișcarea scenică au fost împletite spre perfecțiune.

Zarug a impresionat prin calitățile sale vocale, puțini fiind cei care îl cunosc foarte bine pe partea acesta artistică. În schimb, Jazzy Jo a venit cu experiența la pachet, fiind “mâna de fier” a serii.

Jurizarea cuplului Jazzy Jo și Zarug care au interpretat Barcelona, de Montserrat Caballé și Freddie Mercury, în 30 aprilie 2022

Până și jurul a observat că Zarug, în ciuda faptului că a avut dificultăți în a interpreta personajul, a reușit o performanță uluitoare, drept dovadă toată lumea s-a ridicat în picioare, iar colegii de scenă au fost de-a dreptul uimiți. Atinge cu grijă rochia sclipitoare pe care o poartă și sclipiciul de la ochi îi pune în evidență foarte bine trăsăturile.

“Ne-am emoționat, am plâns aici ca nebunele”, au spus gemenele Ana și Monica Odagiu. “Singurul moment la care mi s-a furnicat pielea, vorbesc serios”, a mărturisit prezentatorul tv Pepe.

Juriul au avut o părere unanimă și anume: interpretarea este excepțională! Plini de haz cum ne-au obișnuit din emisiunile în care au participat în trecut, cei doi par să fuzioneze foarte bine împreună, indiferent de provocarea pe care o au.

Cristi Iacob: “Pot să încep eu? Bravo Zarug! Începeți să formați un cuplu și se vede foarte tare asta, este extrem de important”

Ozana Barabancea: “Bună seara și bun venit amândurora! Zarug, mă bucur să te cunosc! Ești foarte talentat, mă bucur să te descopăr, pe Ioana eu am descoperit-o acum ceva timp și a fost o revelație pentru mine. În această seară vă descopăr pe amândoi, împreună, făcând o chimie, încercând să atingeți performanțele unor mari cântăreți. Într-adevăr, seamănă, dar nu răsare, dar eu apreciez enorm efortul vostru, curajul vostru și faptul că vă asumați ce faceți aici”.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat trupa Earth, Wind and Fire... Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thr...
Ultimele știri
x