Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Emilia Popescu a fost o adevărată Cher de România! Actrița a făcut un show grandios

Emilia Popescu s-a transformat în celebra Cher, în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1!

Emilia Popescu deghizată în Cher la „Te cunosc de undeva” 2021 Galerie
Emilia Popescu, o artistă extrem de îndrăgită de români, a muncit din greu pentru a se transforma într-un personaj pe măsură | Antena 1

Emilia Popescu, o artistă extrem de îndrăgită de români, a muncit din greu pentru a se transforma într-un personaj pe măsură! De data aceasta, actrița s-a deghizat în Cher!

Juratul Cristi Iacob a ajutat-o pe aceasta să analizeze mai atent fiecare gest și fiecare mișcare făcută de artistă în timpul spectaculoaselor sale concerte.

Emilia Popescu s-a transformat în Cher în prima ediția din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

Chiar dacă inițial s-a simțit puțin dezarmată de complexitatea personajului și de timbrul inconfundabil al artistei de renume internațional, iată totuși cu Emilia Popescu și-a făcut curaj și a decis să dea tot ce are mai bun.

citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Pepe și-a pus rochie și a devenit Amanda Lear! Mișcările lui senzuale i-au uimit pe toți

„Cadoul meu în această perioadă dură de criză este Te cunosc de undeva. Pot să fiu pe scenă strălucitoare, perfectă”, a dezvăluit actrița, fericită că poate urca din nou pe scenă, după o perioadă lungă de absență, cauzată de pandemia de coronavirus.

Totuși, pentru câteva minute de magie, concurenții trec prin zile-n șir de repetiții dificile și obositoare. Ozana Barabancea n-a „iertat-o” și a fost cât se poate de severă cu „eleva” sa, pentru ca spectacolul să iasă unul cu adevărat grandios, așa cum ar face adevărata Cher cu piesa „Believe”!

citește și: Dorian Popa îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe site-ul a1.ro

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Emilia Popescu a fost o divă în adevăratul sens al cuvântului. Energia de pe scenă a fost electrizantă și toată lumea a dansat, captivată de spectacolul oferit de această Cher a noastră!

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Pepe și-a pus rochie și a devenit Amanda Lear! Mișcările lui senzuale i-au uimit ... Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Raluka și Liviu Vârciu au devenit Maya Diab și French Montana, cu un show de neui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x