Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Pepe și-a pus rochie și a devenit Amanda Lear! Mișcările lui senzuale i-au uimit pe toți

Pepe s-a transformat în Amanda Lear, în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1!

Pepe a imitat-o pe Amanda Lear la „Te cunosc de undeva” 2021 Galerie
Extrem de ambițios și muncitor, Pepe a luat și lecții de dans chiar de la Ioana Macarie, coregraf la teatrul „Stela Popescu” | Antena 1

Cântărețul a fost mai mult decât încântat să accepte provocarea super show-ului transformărilor, încă o data!

Pentru cei care nu știu, Pepe a participat și în trecut, doar că de data aceasta a venit mai decis ca niciodată să demonstreze că nu și-a ieșit din formă și că se pricepe la fel de bine la travestiuuri!

Pepe, moment magic în prima ediție din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

Ozana Barabancea a fost cea care i-a oferit cântărețului lecții de canto pentru ca acesta să se transforme în Amanda Lear și să interpreteze la perfecție celebra piesă „Fever”, pe care cu siguranță am ascultat-o cu toții măcar o dată în viață.

Extrem de ambițios și muncitor, Pepe a luat și lecții de dans chiar de la Ioana Macarie, coregraf la teatrul „Stela Popescu”. Aceasta a fost mai mult decât surprinsă de modul în care artistul a reușit să înțeleagă mișcările feminine ale personajului pe care trebuie să îl interpreteze.

citește și: Dorian Popa îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe site-ul a1.ro

La repetiții, artistul nu a scăpat de tachinările venite din partea lui Romică Țociu, care l-a „taxat” din plin pentru micile momente de feminitate din cadrul prestației sale.

Apoi a venit și momentul ca Pepe să treacă pe la cabina de machiaj și să se transforme într-o adevărată Amanda Lear!

Cu atitudinea unei dive în adevăratul sens al cuvântului, cântărețul de muzică latino a pășit pe scenă și i-a fermecat pe toți!

Pepe a devenit Amanda Lear și a făcut senzație cu piesa „Fever” la „Te cunosc de undeva”

Preț de câteva momente, mai toată lumea a crezut că o privește pe adevărata artistă, căci aceasta a fost imitată cu o minuțiozitate de-a dreptul ieșită din comun.

La final, momentul oferit de Pepe în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost jurizat de Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Cine e Cristina Vasiu, concurenta din noul sezon Te cunosc de undeva! Detalii neștiute despre cântăreață... Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Emilia Popescu a fost o adevărată Cher de România! Actrița a făcut un show grandi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x