Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Amna și Misha au câștigat a șasea gală. Cine a reușit să întoracă clasamentul în favoarea lor

Amna și Misha i-au convins pe colegii de la canapea că merită să câștige ediția din această seară. Transformarea lor în Guns N' Roses a fost pe placul concurenților care le-au „premiat” efortul.

amna si misha la te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
Amna și Misha au câștigat a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 19 a adus în fața telespectatorilor momente extrem de diverse, perfecte pentru o seară de sâmbătă. De la muzica românească, la balade rock sau hit-uri internaționale, cele 8 echipe au pus în scenă un adevărat spectacol, spre deliciul tutror.

Însă jurații nu au uitat că este o competiție și au notat momentele ca atare. Clasamentul a oscilat pe tot parcursul jurizării, iar la final, Amna și Misha au avut parte de o mega surpriză din partea colegilor de la canapea.

Amna și Misha au câștigat a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au reacționat

Dacă la finalul jurizării, pe primul loc se aflau Damian Drăghici și Cristina Stroe, concurenții au avut altceva „în plan”. Cei de la canapea au fost extrem de impresionați de transformarea Amnei și a Mishei în Guns N' Roses și datorită punctelor oferite de ei au ajuns de pe cea de-a patra poziție fix în fruntea clasamentului.

Totuși, momentul lor a fost unul extrem de apreciați și de jurați care le-au felicitat au uitat de ele și s-au dezvălnțuit pe piesa „Sweet Child O' Mine”.

„Sunt impresionată! Eram sigură că nu o să vă iasă, pentru mine este contre-emploi din toate punctele de vedere. Nu am mai văzut-o pe Misha, fata aceea elegantă, drăguță. Cât despre Amna, bravo ei, a intrat în forță, gâjâiala și răgușeala specifică și foarte potrivită a fost lucrul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit”, a spus Ozana Barabancea după momentul lor din timpul gale.

Fetele au fost extrem de fericite că au câștigat această gală și au ținut să le mulțumească și colegilor datorită cărora au condus clasamentul. „Vă mulțumim și vă iubim. Să știți că aveam nevoie”, a ținut să precizeze Amna, vizibil emoționantă.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Valentin Sanfira, în lacrimi la momentul acordării notelor. Ce l-a emoționat profund pe... Cea de-a şasea gală Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audienţă. Amna şi Misha, câştigătoarele ediţiei cu o super tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x