Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, energie totală cu transformarea în Pharrell Williams. Cum le-a ieșit

Nicole Cherry și Juno au adus bucuria și buna dispoziție în platoul Te cunosc de undeva! cu piesa „Happy”. Iată cum le-a ieșit momentul unu la unu cu cel pus în scenă de Pharrell Williams la Oscaruri.

nicole cherry si juno la te cunosc de undeva sezonul 19 Galerie
Nicole Cherry și Juno s-au transformat în Pharrell Williams la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Bucuria pe care au avut-o atunci când au aflat că se vor transforma în Pharrell Williams s-a evaporat rapid la repetiții. Cântărețul de peste Ocean le-a pus probleme concurenților însă cu multă muncă și dedicare, Nicole Cherry și Juno au reușit să aducă energia specifică personajului lor, în platoul Te cunosc de undeva!.

Nicole Cherry și Juno s-au transformat în Pharrell Williams la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au cântat hit-ul „Happy”

Nicole Cherry și Juno au pus în scenă un adevărat spectacol inspirat din momentul celebru al lui Pharrell Williams de la Premiile Oscar. Concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 au studiat foarte bine referința și astfel, au reșit să redea foarte bine energia hit-ului „Happy”.

Cei doi au umplut scena, au dansat și au cântat, cot la cot cu publicul și chiar au mers la juriu pentru a interacționa cu cei la la pupitru.

Jurizare Nicole Cherry și Juno la Te cunosc de undeva! 6 mai 2023

„Mi-a plăcut foarte mult de voi, v-ați mișcat, ați avut postura lui, iar tu, Juno, le ai nativ, le ai în sânge, dar Nicole ține pasul și se mișcă acolo, cot la cot cu tine. La mine e bine: veselie maximă, atitudine, carismă”, a spus Andreea Bălan.

„Am văzut la detalii: pocnitul din degete, gestul cu pălări la amândoi, unde mai pui că mie nu mi s-a cântat la masă niciodată și am avut șansă să îmi cânte Pharrell chiar aici și sunt de-a dreptul încântat”, a spus și Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Andreea Bălan și Alin Pușcaș, ținutele demne de covorul roșu din această gală. Cum au a... Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Amna și Misha, regal rock marca Guns N' Roses. Cum a arătat transformarea lor impresion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x