Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, show de excepție, transformate în Alex Velea și Connect-R

În gala cu numărul 5 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva! Ana și Raluka i-au adus în scenă pe Alex Velea și Connecte-r.

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, show de excepție, transformate în Alex Velea și Connect-R Galerie
Ana și Raluka s-au tranformat în Alex Velea și Connesct-r în gala 5 a sezonului 16 TCDU | Antena 1

Ruleta le-a provocat pe Ana și Raluka să se transforme în Alex Velea și Connecte-r în gala cu numărul 5 de Te cunosc de undeva! Având în vedere că Raluka îl cunoaște foarte bine pe Connecte-r a ales să se transforme ea în prietenul său. Așadar, în Gala Travesti Ana și Raluka au adus în scenă o piesă de la începutul carierei lui Alex Velea și a lui Connecte-r. Pe scena TCDU a răsunat piesa „Dragoste la prima vedere”.

Ana Baniciu și Raluka au adus în scenă un moment de excepție reușind să întruchipeze toate caracteristicile prezente în referință. Gestică, mimică mișcare, voce, Ana și Raluka, au făcut un show de excepție.

Ana și Raluka, moment de excepție în Gala Travesti de la Te cunosc de undeva! Cum au reațcionat jurații

Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa celor două prietene care au reușit să interpreteze doi prieteni:

„Se vede că ai crescut la Connect-r în studio. Ești ca peștele în apă (n.r. Raluka). Cât despre tine Ana, este foarte greu să-l faci pe Alex Velea. Energia ta este atât de bine focusată și atât de bine trimisă încât noi am primit-o”, a comentat Ozana Barabancea prestația celor două.

Andreea Bălan a mărturisit că ea se așteaptă ca momentele artistice să fie cât mai bine posibil realizate de Ana și Raluka, având în vedere că sunt două artiste ambițioase și talentate:

„Eu mă aștept să vă iasă de fiecare dată. Sunteți frumoase, sunteți talentate, aveți swag, aveți carismă, n-are cum să nu vă iasă. Nu e de 5 astăzi. E bine de tot. Ați făcut o transformare foarte bună.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka, mișcări senzuale și energie, transformate în trupa Salt-N-Pepa

Și Cristi iacob s-a declarat încântat de momentul artistic prezentat de Ana și Raluka:

„În primul rând mă bucur că gala asta s-a terminat în forță. Foarte foarte sus. V-ați bazat pe prietenia dintre voi și cei doi și s-a văzut asta. Am savurat un moment excelent, în concluzie”, a spus Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka au făcut show deghizate în Anca Parghel și Tudor Ionescu

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Raluka și Liviu Vârciu au devenit Maya Diab și French Montana, cu un show de neuitat

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Emilia Popescu s-a transformat în Colea Răutu: „A fost o piesă de teatru”... Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Imagini din culise! Schimb de replici între Mirela Vaida și Pepe: „Nu despre asta e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x