Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții îndrăznețe la Gala Travesti. Pe ce au mizat la ținute

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au întors toate privirile cu ținutele lor din gala cu numărul 5 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții îndrăznețe la Gala Travesti. Pe ce au mizat la ținute Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș au avut ținute de-a dreptul spectaculoase în gala cu numărul 5 a sezonului 16 Te cunosc de undeva! | Antena 1

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 aduce publicului momente de magie curată, travestiuri surprinzătoare și melodii celebre. În plus, ținutele spectaculoase ale juraților concurenților și prezentatorilor sunt menite să încânte toate privirile.

Așa cum ne-au obișnuit deja, Andreea Bălan și Alina Pușcaș, prezentatoarea îndrăgitului show al transformărilor, și-au făcut apariția pe scenă în ținute cu totul și cu totul deosebite.

Vezi imagini cu cele două vedete în GALERIA FOTO.

Andreea Bălan, apariție superbă într-o rochie spectaculoasă, în gala 5 a sezonului 16 „Te cunosc de undeva”

Nu mai este o noutate faptul că Andreea Bălan, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”, are un corp de invidiat chiar și după două nașteri. Practic, trupul frumoasei blondine ar face invidioase multe tinere, iar formele sale de invidiat o fac să arate sublim în orice ținută ar alege să poarte.

În gala cu numărul 5 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva! jurata Andreea Bălan a optat pentru o rochie roz, cu volane în partea de sus. În partea de jos rochia juratei TCDU este scurtă în fașă și cu o trenă spectaculoasă în spate. În opoziție cu rochia de păppușă, Andreea Bălan a fost aranjată la păr într-o manieră rock, iar machiajul a avut codițe negre pronunțate. Acesoriile au fost piesele de rezistență ale ținutei, jurata purtând un colier gros, auriu și cercei lungi, de aceeași nuanță.

Citește și: Andreea Bălan, 2 ani de la stopul cardiac și de la nașterea fetiței sale. Ce surpriză a pregătit fanilor

Alina Pușcaș, apariție sexy în gala 5 a sezonului 16 „Te cunosc de undeva”

Și Alina Pușcaș se poate mândri cu faptul că este într-o formă de zile mari. Ținutele sexy îi pun în evidență picioarele superbe și silueta de invidiat. În Gala Travesti de la Te cunosc de undeva! Alina Pușcaș și-a făcut apariția într-o rochie complet neagră, iar, la fel ca în cazul Andreei Bălan, prezentatoarea TCDU a mizat pe accesorii. Cu o pereche de cercei lungi argintii și o brățară groasă de aceeași nuanță, Alina Pușcaș și-a întregit ținuta care a atras toate privirile. Rochia prezentatoarei TCDU are o crăpătură adâncă pe picior, ceea ce îi dă un plus de senzualitate apariției. La ținută, Alina Pușcaș și-a asortat și machiajul care a fost, de asemenea, negru.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Fiica Emiliei Popescu este acum o femeie superbă. Cum arată și cu ce se ocupă Maria Ștefănescu... Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut show pe ritmuri disco, transformați în „E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x