Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!”

Cristina Vasiu a cântat și a dansat în gala cu numărul 5 a sezonului 16 Te cunosc de undeva!, aducându-l pe scenă pe Jason Derulo.

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!” Galerie
Cristina Vasiu s-a transformat în Jason Derulo la TCDU | Antena 1

Ruleta i-a dat o provocare dificilă Cristinei Vasiu în gala Travesti, provocare căreia i-a făcut față cu brio. Cristina Vasiu l-a adus pe scena TCDU pe Jason Derulo, impresionându-i pe jurați cu show-ul său complet. Cristina Vasiu a demonstrat că are ritmul în sânge și că poate cânta și realiza o coregrafie spectaculoasă în același timp.

Totuși, Cristina Vasiu a avut un secret, de care jurații nu și-au dat seama. Concurenta TCDU a mărturisit că nu era stăpână pe versuri înainte să urce pe scenă.

Ce secret le-a mărturisit Cristina Vasiu juraților de la Te cunosc de undeva!

Andreea Bălan a lăudat capacitatea de a dansa a Cristinei Vasiu, îndemnând-o să împletească cele două arte: dans și muzică, în cariera sa. Totuși, Andreea a observat că la față Cristina părea puțin speriată, iar concurenta i-a mărturisit care a fost motivul.

„Am văzut, știam că tu ai o voce puternică, lucrată, frumoasă, dar să și dansezi și să ai ritmul în tine, păi e mare păcat, draga mea Cristina! Tu așa trebuie să faci când o să ai cântări, concrete, tu trebuie să și cânți să și dansezi pentru că poți. Ai avut swag, așa cum are el, la fățică păreai un pic speriată”, a comentat Andreea Bălan

„Pentru că nu știam versurile complet!”, a mărturisit Cristina Vasiu.

Jurații nu și-ar fi dat sema de acest aspect dacă nu ar fi mărturisit chiar rea.

Aurelian Temișan s-a ridicat în picioare pentru a o complimenta pe Cristina Vasiu.

„Vreau să vorbesc în picioare, pentru că nu am de gând să spun prea multe cuvinte. Ești născută penru a avea ritmul în sânge, pentru a cânta, pentru a dansa în același timp. Imaginea ta cu tot tabloul a spart sticla televizorului. Perosnal eu nu am simțit că tu ai avut travesti. Atât de bine au fost îmbinate cele două voci. Fantastic!”, a comentat Aurelian Temișan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a emoționat pe toți deghizată în Mihaela Runceanu

Ozana Barabancea a apreciat talentul vocal al artistei, menționând că piesa adusă în scenă este una dificilă:

„Piesa asta solicită foarte mult vocea umană, indiferent dacă ești băiat sau fată, depășește o octavă și faptul că tu ai trecut foarte repede și firesc de la acut la grav denotă faptul că tu ești foarte bine pregătită din punct de vedere vocal. Piesa asta este solicitantă, dar și ofertantă. Ai dansat, ai cântat și ai cântat așa cum trebuia”.

Și Cristi Iacob a avut numai cuvinte de laude la adresa Cristinei Vasiu.

Ce moment greu ai avut! Sunt cel puțin trei elemente: travesty-ul, cântecul și dansul. Trei lucruri pe care trebuie să le duci. Tu, Cristina, crești de la ediție la ediție. Cred că îți face foarte bine Te cunosc de undeva!”.

Crisitna Vasiu a ținut să-I mulțumească lui Dorian Popa pentru tricoul pe care i l-a făcut cadou.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, moment savuros transformați în trupa Andre... Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, o Rihanna veritabilă: „M-a uluit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x