Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Mirela Vaida, spectacol pe ritmuri latino, transformată în Ricky Martin

Mirela Vaida a făcut spectacol pe ritmuri latino în gala cu numărul 5 a ediției 16 Te cunosc de undeva!, transformându-se în Ricky Martin.

Mirela Vaida, alături de baletul TCDU, transformată în Ricky Martin Galerie
Mirela Vaida s-a transformat în Ricky Martin în gala 5, sezonul 16 TCDU | Antena 1

În gala cu numărul 5 a ediției 16 de Te cunosc de undeva! Mirela Vaida a primit o provocare dificilă din partea ruletei. Pentru gala Travesti îndrăgita concurentă a muncit din greu și a reușit să intre în pielea unui personaj masculin, energic, cu mușchi și senzualitate. Ricky Martin a fost personajul pe care Mirela Vaida l-a adus pe scena TCDU.

Încă de la repetiții, Ozana Barabancea a recunoscut că este o adevărată provocare pentru Mirela Vaida să intre în pielea personajului latino, având în vedere că este vorba despre un artist complex care pe scenă aduce atât voce, cât și energie și dans.

Mirela Vaida, repetiții intense pentru personajul Ricky Martin. Ce recuzită a avut concurenta Te cunosc de undeva!

Repetițiile nu au fost deloc ușoare pentru Mirela Vaida, pentru că nu a avut de-a face doar cu lecții de canto de la Ozana Barabancea și de actorie de la Cristi Iacob, ci a trebuit să învețe și o coregrafie împreună cu Ioana Macarie.

„Am travesti Ricky Martin, dar pe o piesă cum știe Ricky Martin. Pe bronz, cu in alb, cu valuri, nu se ambalează în voce, e relaxat și spune hai să petrecem. Asta e tot mesajul piesei. Bucuria e că voi avea baletul tot în sfârșit”, a mărturisit Mirela vaida la repetiții, subliniind faptul că până acum nu a mai fost ajutată de întreg baletul pe scenă.

Pe lângă balet, Mirela Vaida a avut parte și de o recuzită spectaculoasă: o pânză albă, imensă, sub care Mirela a trebuit să se miște ca în referință.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Mirela Vaida a strălucit pe scenă, transformată în Nikos Vertis

La repetiții Mirela Vaida a avut câteva dificultăți cu recuzita:

„N-a intrat camera după mine, săracul că s-a încurcat sub cearceaf. Mai încercăm o dată, să vedem”, a spus Mirela Vaida râzând, la repetițiile cu recuzita.

„Piesa asta este un tot. Piesa este și despre cântat și despre coregrafie, și despre actorie, despre travesti, este o temă grea”, a spus Ozana Barabancea despre misiunea Mirelei Vaida.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Mirela Vaida i-a ridicat pe toți în picioare, ca o adevărată Doina Badea

După lungile repetiții Mirela Vaida a reușit să întruchipeze un Ricky Martin de excepție și să cânte piesa „Vente pa` ca”. Artista nu a înșelat așteptările juraților care s-au distrat în timpul prestației.

Andreea Bălan și Cristi Iacob nu au putut sta pe scaune în timpul transformării Mirelei Vaida și s-au ridicat pentru a plauda în picioare energia vedetei.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Pepe, moment plin de grație, transformat în Angela Similea: „Jos pălăria”... Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, moment savuros transformați în trupa Andre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x