Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Pepe, moment plin de grație, transformat în Angela Similea: „Jos pălăria”

În a cincea gală din sezonul 16 Te cunosc de undeva! Pepe a realizat un moment plin de grație, transformat în Angela Similea.

Pepe, transformat în Agela SImilea, pe scena TCDU Galerie
Pepe s-a transformat ăn Angela Similea, în gala 5 Te cunosc de undeva!, sezonul 16 | Antena 1

În gala Travesti ruleta l-a provocat pe îndrăgitul Pepe să se transforme într-o adevărată Prințesă a Cântecului Românesc. Pepe a adus pe scena transformărilor un șlagăr al anului 1998, transformându-se în Angela Similea. Piesa „Să mori de dragose rănită” a răsunat pe scena TCDU, spre încântarea juraților. Cu grația specifică Angelei Similea, Pepe a adus pe scenă un moment plin de emoție, reușind să transmită mesajul profund al piesei.

Atât jurații cât și prezentatorii au fost impresionați de modul în care Pepe a reușit, și de data aceasta, să se transpună în pielea unui personaj dificil. „Superb acest moment!”, a comentat Cosmin Seleși prestația lui Pepe.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Pepe, show de senzație, sub o ploaie de bani, transformat în Adrian Minune

Pepe, moment grațios transformat în Angela Similea. Cum au reacționat jurații

Cristi Iacob a savurat momentul și i-a mărtusrisit lui Pepe că este impresionat de talentul său.

„La tine e o chestie de a savura momentele. În orice personaj intri cu o delicatețe și cu o poftă… Asta se numește talent. Uit și de detelaii. Uit de ce ți-am zis, uit că trebuie să fiu atent la chestii. Ne transpui foarte frumos. Asta e capacitatea ta cameleonică, splendidă, de a ne da nouă și tuturor românilor ocazia de a vedea un moment frumos”, a comentat Cristi Iacob

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Pepe l-a imitat perfect pe Leo Iorga și a făcut un spectacol magic

Ozana Barabancea a observat că Pepe a adus pe scenă toate caracteristicile Angelei Similea, fapt pentru care jurata a spus: „Jos pălăria”.

„Profesionistul este perfecționst și ai încercat prin toate resursele tale și prin materialul tău genetic să mă convingi. Am înțeles că ai înțeles. Ai schimbat pe ici pe colo un pic finalurile de vers, dar te iert pentru că în mare toate caracteristicile doamnei Angela Similea mi le-ai pus pe tavă, ceea ce cântărește foarte greu în această seară. Chapeau bas pentru talentul tău, Pepe!, a apreciat Ozana Barabancea.

Aurelian Temișan a spus câteva cuvinte despre Angela Similea:

„Pentru mine Angela Similea rămâne un etalon al minunatului atunci când e vorba de scenă, al frumosului, al eleganței, al feminității”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Pepe, moment cardio de excepție, transformat în MC Hammer

Andreea Bălan a apreciat grația lui Pepe: „Ai plutit ca o zână!”.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut show pe ritmuri disco, transformați în „E... Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Mirela Vaida, spectacol pe ritmuri latino, transformată în Ricky Martin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x