Căutare Live

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au devenit Mika Singh și Iulia Vântur. Cum sună piesa Ummbakkum

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au făcut un show de zile mari interpretând piesa Ummbakkum, cântată de artiștii Mika Singh și Iulia Vântur, în a doua ediție a show-ului te cunosc de Undeva! Cuplul a adus Bollywood-ul pe scena transformărilor.

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au făcut un show de zile mari interpretând piesa Ummbakkum, cântată de artiștii Mika Singh și Iulia Vântur, în a doua ediție a show-ului te cunosc de Undeva! Cuplul a adus Bollywood-ul pe scena transformărilor.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Un show Bollywoodian de excepție au reușit să facă Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim pe scena celor mai inedite transformări. Cei doi fuzionează extrem de bine împreună și experiența pe scenă și-a spus cuvântul.

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, show magistral marca Mika Singh and Iulia Vantur. Cum s-au descurcat în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!

Ruleta i-a pus la încercare pe toţi, iar printre „norocoşii” ediţiei se numără şi Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim care au avut parte de o transformare de zile mari.

Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută.

Show-ul a fost complet: mișcare scenică, performanță vocală și carismă!

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller

Jurizarea cuplului Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim. Ce spun jurații despre momentul din 7 mai 2022

“La Bollywood veți găsi tot felul de mișcări care pot fi transformate în regnul animal sau denumite precum animalele, dar sunt foarte interesante, sunt frumoase de aceea ei și au succes cu acest stil Bollywoodian. Ne bucurăm pentru Iulia că a ajuns atât de departe în această industrie, iar momentul vostru a fost spectaculos, chiar spectaculos, mi-a plăcut!”, a spus Andreea Bălan.

“M-am uitat la energie, la dicție - chiar dacă nu înțeleg cuvintele măcar să fie spuse până la capăt - la coordonarea dintre voi și la suflu! Voi v-ați păstrat suflul, pentru că știți cum să vă coordonați și e foarte important în actorie să ai suflu până la sfârșit”, a spus Cristi Iacob.

“Vreau să subliniez faptul că a fost o performanță într-un spectacol, într-un show tras dintr-una. În videoclip au fost foarte multe duble. Eu apreciez treaba aceasta și tu Alexia ai umplut scena! Faci o echipă foarte bună cu Dima! Vă completați reciproc, ați avut un moment greu de cântat, de dansat, mi se pare că ați făcut o treabă foarte, foarte grea și foarte bună!”, a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, rap de zile mari. Cum au cântat Warren G & Sissel,... Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au parte de primul travesti şi totodată unul deloc uşor: t...
Ultimele știri
x