Căutare Live

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Alina Pușcaș și Andreea Bălan au purtat două ținute spectaculoase în a doua ediție a sezonului 17

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au făcut furori în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de undeva! Jurata și prezentatoarea TV au surprins cu aparițiile în rochii cu adevărat splendide. Cât de bine au arătat.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au făcut furori în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de undeva! Jurata și prezentatoarea TV au surprins cu aparițiile în rochii cu adevărat splendide. Cât de bine au arătat.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Cele două au fost centrul atenției sâmbătă seara. Un adevărat spectacol de culoare și bună dispoziție a fost în platou! Iar distinsele doamne ale televiziunii au purtat niște ținute impresionante, care le-au pus în evidență trupurile.

Nu mai este un secret pentru nimeni că aparițiile celor două taie răsuflarea publicului! Jurata Andreea Bălan și prezentatoarea TV Alina Pușcaș au făcut spectacol în platoul Te cunosc de Undeva!

Andreea Bălan, jurata de la Te cunosc de Undeva! Sezonul 17 a strălucit într-o rochie brodată în pietre strălucitoare

Andreea Bălan, superba jurată de la''Te cunosc de undeva!', a mizat pe o apariție strălucitoare. Acesta a îmbrăcat o rochie aurie, plină de pietre care sclipesc puternic în lumina reflectoarelor din platoul transformărilor.

Ținuta este completată de o pereche de cercei la baza urechii, strălucitori cu aplicații de cristale și un colier asemenea. În zona chipului, artista a optat pentru un machiaj în tonuri nude și un ruj trandafiriu.

Alina Pușcaș, prezentatoarea Te cunosc de Undeva!, a îmbrăcat o rochie neagră cu transparență jucăușă

De data acesta, prezentatoarea emisiunii ''Te cunosc de undeva!'', Alina Pușcaș, s-a diferențiat mult de jurata Andreea Bălan, telespectatorii fiind deja obținuți ca cele două să-și completeze ținutele. Ei bine, de acestă dată Alina Pușcaș a îmbrăcat o rochie neagră cu material nude pe dedesubt care creează senzația că nu poarta nimic pe corp.

Distinsa prezentatoare a ales o rochie ușor lungă, ușor mulată pe corp, care dezvăluie trupul armonios și bine lucrat al vedetei. Look-ul acesteia a fost completata de un machiaj de seară și o coafură cu bucle lejere.

În această seară, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au acaparat toată atenția telespectatorilor cu piesele lor vestimentare. Un lucru este evident, cele două se laudă cu un corp perfect, dar și cu niște accesorii de-a dreptul spectaculoase.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Ilona şi Ristei, moment special la Te cunosc de undeva!: „Era să leşin de emoţie!”, sâmbătă, de la 20:00 la Antena 1... Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Ana şi Monica Odagiu se transformă în Robbie Williams și interpretează "Let Me Ent...
Ultimele știri
x