Căutare Live

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au parte de primul travesti şi totodată unul deloc uşor: trupa Savoy

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat trupa Savoy în a doua ediție din sezonul 17, Te cunosc de Undeva!, din 7 mai 2022. Cei doi au făcut un show care a ridicat toată sala în picioare și au amuzat copios pe toată lumea.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat trupa Savoy în a doua ediție din sezonul 17, Te cunosc de Undeva!, din 6 mai 2022. Cei doi au făcut un show care a ridicat toată sala în picioare.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus deja cuplului Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu primul travesti şi totodată unul deloc uşor – trupa Savoy.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat trupa Savoy. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a doua ediție a sezonului 17

Pe lângă provocările cu care s-a confruntat Ionuţ Rusu, respectiv epilat, lentile de contact, pantofi cu toc cui înalt, Anisia Gafton a avut parte de mari emoţii: „2 ore am chinuit echipa de machiaj, căci nu mă puteam opri din râs când mă uitam în oglindă!”, a povestit Anisia.

„Ce nu ştiam eu atunci, era continuarea. Mai exact, după ce au reuşit să îmi lipească guşa, mi-am dat seama că nu mai puteam să fac absolut nimic: nu am mai mâncat, am băut apă cu paiul, nu am făcut nicio mişcare bruscă cu capul, ba chiar am ţinut tot gâtul foarte încordat, încât şi la 3 zile de la înregistrare mă durea ceafa! Nu credeam că poate fi posibil aşa ceva!”, a mai adăugat ea.

Mai mult, Anisia a purtat un costum de burete pe toată perioada înregistrării, care i-a adus la final şi un cadou: „Am slăbit un kilogram de la acel costum de burete! Nu-i rău!”.

La antrenamente, profesoara de actorie, Adriana Trandafir, i-a avertizat: „Mi-e frică de un singur lucru! Să nu minimalizaţi şi să nu caricaturizaţi personajele primite, pentru că tendinţa asta este!”.

La intrarea pe scenă, Ionuț Rusu și-a scăpat un pantof, lucru care a amuzat întreaga sală.

Jurizarea cuplului Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu. Cei doi au interpretat magistral trupa Savoy, în a doua gală din 7 mai 2022

Cei doi au fuzionat extrem de bine, iar acest lucru l-au transmis tuturor. Au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului, mai ales că ei sunt colegi pe scenă de comedie.

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Momentul a avut un decor de excepție, alături de baletul emisiunii, iar cei doi interpreți au transmis o energie fenomenală. Cei doi parteneri de scenă au intrat în pielea personajelor și s-au descurcat de minune, iar jurații au fost impresionați de ceea ce au văzut.

"Este vorba despre un cuplu de invidiat prin tradiția pe care a creat-o. ", a spus Aurelian Temișan.

"Trebuie să recunosc că sunteți atât de haioși și atât de simpatici încât ați câștigat orice casting", a spus Ozana Barabancea.

"Voiam să fie doar mai zâmbăreț domnul Marian Nistor, că în referință e mai zâmbăreț. În rest, ne-am bucurat odată cu voi și probabil și o țară întreagă", a spus Cristi Iacob.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au devenit Mika Singh și Iulia Vântur. Cum sună piesa U... Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei cântă P!nk & Sam Smith – Stay with me. Interpretar...
Ultimele știri
Top Văzute
x