Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, rap de zile mari. Cum au cântat Warren G & Sissel, Prince Igor

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu s-au trnasformat într-o cântăreață de operă și un rapper extrem de greu de interpretat. A doua ediție a showului Te cunosc de Undeva!, sezonul 17, aduce surprize uriașe. Cum s-au descurcat cei doi și ce părere a avut juriul.

colaj de fotografii cu romica tociu si carmen chindris transformati in cantareti pe scena te cunosc de undeva Galerie
Carmen Chindriş şi Romică Ţociu s-au trnasformat într-o cântăreață de operă și un rapper extrem de greu de interpretat. A doua ediție a showului Te cunosc de Undeva!, sezonul 17, aduce surprize uriașe. Cum s-au descurcat cei doi și ce părere a avut juriul. | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva! vine cu provocări de zile mari pentru cele 8 cupluri de concurenți care au spus provocărilor ruletei în cel mai nou sezon al transforming show-ului. Au simţit-o pe propria lor piele şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, cărora gala 2 le-a adus un duet de zile mari: Warren G & Sissel – Prince Igor.

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu s-au luptat pentru o interpretare excepțională, în a doua ediție a galei Te cunosc de Undeva! Rapperul american Warren G i-a dat mari bătăi de cap lui Romică Ţociu

Rapperul american Warren G i-a dat mari bătăi de cap lui Romică Ţociu. Pe lângă accentul acestuia, care i s-a părut la prima vedere imposibil, debitul verbal al rapperului l-a determinat pe Romică să exclame la antrenamente: „Am uitat tot ce m-a învăţat Crina! Pentru că era îngrozitor! Nu puteam să buchisesc absolut deloc cuvintele, pentru că le prelungeam!”.

Romică Ţociu, cel care va face echipă cu Carmen Chindriş în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a făcut o schimbare drastică de look, de dragul transforming show-ului. Pentru a patra oară în viaţă, artistul a renunţat la mustaţă şi nu i-a fost deloc uşor.

„Este a patra oară în viaţa mea când mi-am dat jos mustaţa. În afară de momentul în care am plecat în armată, niciodată nu am renunţat la ea din alt motiv decât Te cunosc de undeva!”, a mărturisit Romică Ţociu, care a mai completat amuzat: „Când vin acasă fără mustaţă, mă latră câinele, nu mă mai recunoaşte!”.

Însă după ce și-a dat jos părul facial, de data acesta are nevoie de el și îi este palicat generos la machiaj.

Jurizarea cuplului Carmen Chindriş şi Romică Ţociu. Ce părere au avut jurații despre momentul dificil, care i-a provocat pe concrenți

Cu toate că au întâmpinat mari dificultăți la repetiții, dar și pe scenă, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au făcut senzație la Te cunosc de undeva!.

Nici unul dintre cei prezenți nu se aștepta la o astfel de interpretare. Toți au rămas cu gura căscată când au auzit felul în care vocea celor doi, în stilul lui Pepe, jonglează pe notele muzicale.

Jurații au fost impresionați de curajul celor doi și de forța de care au dat dovadă pe scenă și a ținut să-i felicite Ozana Barabancea pentru performanța făcută. Cei doi au dus la bun sfârșit un moment excepțional, iar jurații le-au remarcat atât mișcarea scenică, performanța vocală și mișcările teatrale.

"Draga mea , Carmen ai fost unu-la-unu cu personajul atât ca look, dar ca atitudine, carismă și timbral și vocal și de toate! Mi-a plăcut foarte mult, mi s-a părut că sunt exact în acest videoclip. Tu în schimb, Romică, pe alocuri ai ieșit de pe ritm, Dar Carmen a fost motorul în această seară", a spus Andreea Bălan.

"Felicitări, a fost un moment chiar frumos și o să vedeți la notare", a spus Cristi Iacob.

"Show e puțin spus! Îmi pare rău să spun Carmen, dar astăzi locomotivă a fost Romică. N-am înțeles un cuvânt din ce a spus, dar nu m-a interesat", a spus Aurelian Temișan.
După ce i s-au făcut mai multe remarci referitoare la faptul că a ieșit de pe ritm, acestuia i s-a pus din nou negativul și a mai cântat încă o dată partea de început. Jurații l-au aplaudat.

“Este pentru prima dată în istoria show-ului Te cunosc de Undeva! Când se jurizează un moment, după ce se termină momentul pentru că tu ai cântat prost când ai cântat, dar acum ai cântat bine și vă rog mult de tot să-l jurizați pentru a doua parte”, spune Pepe.

"Acest cântec este de fapt un cântec de dor și jale al fetelor slave furate de mongoli și de tătari, duse și făcute cadâne, iar ele cântă de dor despre patria lor. Carmen, apreciez enorm că nu ai cântat ostentativ, ai cântat ca o soprană lirică, personajul îți cerea acestă introspecție de suferință. Cât despre tine Romică. Eu știu cât ești de talentat, însă de acestă dată ai întârziat un pic", a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Maria Buză și Paula Chrilă devin Tina Turner & Rod Stewart. Show de excepție... Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au devenit Mika Singh și Iulia Vântur. Cum sună piesa U...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x