Căutare Live

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Emi şi Cuza, transformare magistrală! Cum arată interpretarea trupei Rednex - Cotton Eye Joe

Emi și Cuza au interpretat excepțional melodia Cotton Eye Joe, cântată de trupa Rednex, în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! din 7 mai 2022. Cei doi artiști ai divertismentului au ridicat toată sala în picioare.

Emi și Cuza au interpretat excepțional melodia Cotton Eye Joe, cântată de trupa Rednex, în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! din 7 mai 2022. Cei doi artiști ai divertismentului au ridicat toată sala în picioare.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Cei doi artiști au reușit să creeze atmosfera unei seri de concert în stilul trupei Rednex. Dezinvolți, joviali și plin de șarm, Emi şi Cuza au reușit să îi aducă în platoul marilor transformări pe doi mari artiști și împreună cu baletul, pe un fundal desprins din celebrul videoclip, cei doi au reușit să-i ridice în picioare pe jurați.

Emi și Cuza au interpretat trupa Rednex. Momentul a ridicat jurații în picioare, în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! Cotton Eye Joe

Emi și Cuza s-au regrupat pentru o seară spectaculoasă. Ei au primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că au făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Cei doi s-au distrat pe scenă, iar lejeritatea lor a fost punctul forte al spectacolului. Transformarea a uimit pe toată lumea, dar și mișcarea scenică ce a adus zâmbet pe buze tuturor celor prezenți.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Emi şi Cuza, transformarea care a lăsat cu gura căscată. Connect-R, interpretat magistral

Jurizarea cuplului Emi și Cuza. Cei doi artiști au interpretat magistral trupa suedeză Rednex, în 7 mai 2022

Concurenții sezonului 17 a show-ului transformărilor au precizat în repetate rânduri că au depus foarte mult efort pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Cei doi artiști, obișnuiți cu parodierea, au făcut spectacol și au ridicat pe toată lumea în picioare.

“Am avut o senzație când ai început, Cuza, că ai avut o problemă că ți se făcuse rău. Ai fost la bibliotecă?”, a spus Aurelian Temișan.

“Servisem cu niște băieți! Am citit patru sticle, eu”, a spus Cuza.

“Personal sunt mulțumit de ce am văzut și nu doar că sunt mulțumit s-a văzut ne-ați ridicat și în picioare”, a spus Aurelian Temișan.

“Totul a părut atât de natural. Parcă de o viață sunteți în trupa asta Rednex, de o viață! Atât de natural și cum ați dansat și tu ca femeie, Emi, așa naturală, masculină, iar tu, Cuza, acolo ai făcut niște pași, niște mișcări de nici eu nu aș putea să le fac dacă mă chinui. După care baletul în stilul acesta country… Foarte tare, un moment superb, dragilor!”, a spus Andreea Bălan.

"Ce să vă zic eu, că ați zis voi! Fiona mi se pare că seamănă cu fetița cu chibrituri la maturitate. Oricum, zoologic vorbind sunteți foarte diferiți. Foarte frumos, faptele vorbesc, ne-ați ridicat în picioare pe bune și nu o facem decât când ne place. Nu putem decât să vă mulțumim ", a spus Cristi Iacob.

"Asta înseamnă Te cunosc de Undeva! Să te transformi. Cuza m-ai surprins și o să te surprind și eu!", a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Zarug și Jazzy Jo au devenit Nicolae Guță și Sorina. Cum sună piesa "Tuche" i... Te Cunosc de Undeva! 7 mai 2022. Imagini din culisele celei de-a doua ediții. Anisia Gafton poartă gușă, Romică Țociu ar...
Ultimele știri
x