Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Amna și Misha, în rolurile lui Maluma și Jennifer Lopez. Cum a ieșit momentul „Pa Ti”

Amna și Misha au făcut un show impecabil cu dans pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 8 aprilie 2023. Iată cât de bine s-au descurcat.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Amna și Misha, în rolurile lui Maluma și Jennifer Lopez. Cum a ieșit momentul „Pa Ti” Galerie
Amna și Misha, în rolurile lui Maluma și Jennifer Lopez. Cum a ieșit momentul „Pa Ti” | Antena 1

Amna și Misha au făcut un spectacol vizual pe scena de la Te cunosc de undeva! cu o prestație de zile mari, în rolurile lui Maluma și J. Lo pe care i-au impersonat superb. Jurații au fost foarte fericiți să le vadă în asemenea ipostază.

Amna și Misha, momentul excepțional în rolurile Maluma și Jennifer Lopez, pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 8 aprilie 2023

Amna și MIsha au făcut o impresie de zile mari la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 8 aprilie 2023. Misha a impersonat-o pe J. Lo, iar Amna pe Maluma, dar transformările lor au fost foarte reușite.

Ce au spus jurații:

Jurizare Amna și Misha la Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023

„Mi s-a părut interesantă Amna, ai cântat la octavă jos. Foarte greu, asta înseamnă să fii profesionistă. Cât despre Misha, e de bine”, spune Ozana Barabancea.

„Foarte frumos momentul, ați creat momentul din videoclip. Mi-a plăcut chimia, dar aș fi vrut și mai multă. Ea îl atinge, e un flirt. Puteai și mai mult. Foarte bine, Amna”, spune Andreea Bălan.

„Felicitări tranformărilor. Amna, foarte bine. Ai o masculinitate frumoasă. Misha, te-ai luptat cu feminitatea lui J Lo. E foarte frumos ce ai făcut”, spune Cristi Iacob.

„Chestia asta cu gânditorul, ai constatat foarte bine. El se gândește și ea îi pune brațl pe umăr. Foarte bun gestul acesta. Din păcate, Maluma are niște unghii departe de referință. Sunt niște mișcări extrem de expresive, cu sacoul. Două-trei rotații. Ea e șefa. Ea avea o intenție interesantă, culmea, știa pe ce se bazează și nu voia să descopere umărul, ci șoldul. Mi-ar fi plăcut mai mult, dar ași evoluat foarte mult, ceea ce e foarte bine”, spune Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Tina Turner. Cum au cântat „Proud ... Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, transformarea incredibilă în Gloria Estefan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x