Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Tina Turner. Cum au cântat „Proud Mary”

Anca Țurcașiu și Jean Gavrl s-au transformat în Tina Turner și au conceput un moment memorabil, cu un show total, aceștia au adus-o în platou pe celebra cântăreață.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Tina Turner. Cum au cântat „Proud Mary” Galerie
Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Tina Turner. Cum au cântat „Proud Mary” | Antena 1

Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Tina Turner la Te cunosc de undeva! sezonul 19 și au făcut un show de zile mari cu piesa „Proud Mary”. Jurații au ținut să îi felicite și au remarcat că cei doi seamănă foarte bine atât între ei, cât și cu personajul care le-a căzut la ruletă.

Cum s-au descurcat Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 8 aprilie 2023, în rolul Tinei Turner, cu piesa „Proud Mary”

Iată că Tina Turner a ajuns pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, cu ajutorul Ancăi Țurcașiu și a lui Jean Gavril care au impersonat-o de minune.

Cum le-a ieșit momentul „Proud Mary” și ce au spus jurații emisiunii:

Jurizare Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 8 arpilie 2023

„Ce v-a mai plăcut! M-ați furat în povestea voastră din prima secundă, de când a intrat Anca în scenă. Mai ales, tu Jean. Atâta bucurie, mi se pare genial! V-am savurat secundă cu secundă”, spune Ozana Barabancea.

„Voi ați avut impresia că atunci când a intrat Anca era Jean. Eu acum mă uit la Jean, ce picioare frumoase ai. Mi-a fost frică, s-a văzut pe cameră. Trebuia să lași piciorul ăla mai jos, s-a văzut tot! Jean nu știu ce a luat, nu poate să stea. Tina Turner e o emblmă, picioarele ei la fel. Jean mă uimești”, spune Mihai Petre.

„Nu mă așteptam să vă iasă atât de bine. Sunteți delicioși, fabuloși. Jean, nu mă așteptam să faci alea. Cu atitudine, să vă sincronizați. Mai am de descoperit la tine lucruri”, spune Andreea Bălan.

„Moment superb. Peronsaj puternic, putem vorbi până mâine despre Tina. Pe culoarul meu de actorie, e foarte bine. Anca știe, dar și tu Jean ai fost foarte bun”, spune Cristi Iacob.

„Foarte interesantă discuția de până acum. Atâta forță! Piesa permite, atâta plăcere cu care ați intrat!”, spune Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au cântat pe scenă în rolul Sofiei Vicoveanca. Cu... Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Amna și Misha, în rolurile lui Maluma și Jennifer Lopez. Cum a ieșit momentul „Pa T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x