Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au cântat pe scenă în rolul Sofiei Vicoveanca. Cum a ieșit

Damian Drăghici și Cristina Stroe au încins o horă pe melodia Sofiei Vicoveanca în care s-au transformat în această ediție. Iată cât de bine s-au descurcat!

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au cântat pe scenă în rolul Sofiei Vicoveanca. Cum a ieșit Galerie
Damian Drăghici și Cristina Stroe au cântat pe scenă în rolul Sofiei Vicoveanca. Cum a ieșit | Antena 1

Damian Drăghici și Cristina Stroe au impresionat pe toată lumea cu transformarea lor în Sofia Vicoveanca și au încins o horă bătută, cum numai celebra cântăreață de muzca populară a mai făcut. Jurații au fost foarte bucuroși de preformanța lor.

Cum s-au descurcat Damian Drăghici și Cristina Stroe în rolul Sofiei Vicoveanca la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 8 aprilie 2023. Cum au cântat

Damian Drăghici și Cristina Stroe au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, cu transformarea lor în Sofia Vicoveanca.

Ce au spus jurații când au urmărit momentul lor:

Jurizare Damian Drăghici și Cristina Stroe la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 8 aprilie 2023

„Apreciez mult portul dn această seară. E foarte greu să cânți această horă bătută. Respirația trebuie să fie foarte bine antrenată. E bine că ați fost doi că v-ați echilibrat efortul. Momentul cu naiul a fost senzațional. Folclorul românesc este plin de reală frumusețe și vă mulțumesc”, spune Ozana Barabancea.

„Sunteți o bucurie, o echipă foarte frumoasă. Damian nu te recunosc deloc!”, spune Aurelian Temișan.

„Ce ritm nebun. Damian a fost ca un alergător de cursă lungă, a terminat maratonul cu succes, în timp ce Cristina nu a avut nicio problemă. Un suflu extraordinar. MI-ar fi plăcut să văd acele gesturi la picioarele dansatorilor. Au lipsit de la voi, dar grațioasa poziționare a mâinilor. Mă așteptam tot Cristina să insiste pe aranjatul coafurii, dar ai făcut-o tu”, spune Mihai Petre.

„Parcă sunteți copii cuminți. Eu pot doar să mă închin în fața voastră, e domnul Damian Drăghici în fața noastră! Vreau să te întreb Damian dacă e primul tău travesti. Cum te simți? Nu l-ai făcut demonstrativ. Doamna Sofia Vicovanca e un stâlp al culturii românești!”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Wrs și Emilian au devenit Modern Talking și au făcut show. Cum a sunat live piesa... Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Tina Turner. Cum au cântat „Proud ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x