Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 8 octombrie 2022. Emi și Cuza, trasformarea impresionantă în Connect-r și Shift. Cum s-au descurcat

Emi și Cuza s-au transformat în nimeni alții decât Connect-r și Shift și au reușit să facă atmosferă de senzație cu piesa „Piele albă, piele neagră”.

emi si cuza la te cunosc de undeva 2022 Galerie
Emi și Cuza, trasformarea impresionantă în Connect-r și Shift. Cum s-au descurcat | Antena 1

Emi și Cuza s-au transformat în Connect-r și Shift la Te cunosc de undeva, sezonul 18, în ediția din 8 octombrie 2022 și au fost felicitați de jurați pentru reușită. Chiar și Connect-r și Shift, realii artiști, aflați și ei în sală, au reacționat imediat când i-au văzut.

Emi și Cuza s-au transformat în Connect-r și Shift la Te cunosc de undeva, sezonul 18, 8 octombrie 2022

Emi și Cuza s-au descurcat de minune în ediția din 8 octombrie 2022 de Te cunosc de undeva, cu transformarea în Connect-r și Shift.

Cei doi au arătat fenomenal, iar jurații au ținut să aprecieze acest aspect. Au făcut show și transformarea le-a fost apreciată în totalitate de Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

Iată ce au ținut să le spună vedetele de la masa juriului care au privit cu atenție momentul pus în scenă de cei doi băieți din trupa Noaptea Târziu, la Te cunosc de undeva.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva, sezonul 18, 8 octombrie 2022

„Te-ai ferit tu de Connect-r și foarte elegant ai pasat versul ăla. Sunteți de belea!”, au spus jurații.

„Artiștii mari sunt în stare să facă live ceea ce fac în studio. Mi-au plăcut, dansatoarele mi-au luat ochii. Ați semănat cu originalele de aici de față. Bravo, ce să zic”, spune Andreea Bălan.

„Ați avut o treabă grea, au fost niște structuri dificile. Te-ai bătut cu bolovănismul tău personal, cu pietricismul tău. Înseamnă că sunteți inteligenți. A fost un moment foarte bun, vă aplaud”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 8 octombrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Carmen Miranda și au cântat „Mama eu q... Te cunosc de undeva! 8 octombrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, tranformarea în Daniela Condurache și Ionuț Galani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x