Antena Căutare

Alexandra Velniciuc a strălucit pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” Aurelian Temișan, impresionat: ”A fost mănușă bine ancorată pe mână!”

Cântă de plăcere, când i se cere, iar în această seară, la ”Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc a fost la înălțime. 

Cântă de plăcere, când i se cere, iar în această seară, la ”Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc a fost la înălțime.

Astfel, în cea de-a zecea ediție a show-ului de la Antena 1, ea s-a transformat în Gabi Luncă și a impresionat cu piesa ”Ineluș cu floare albastră!”, ea fiind acompaniată de taraful Silvian Voicu.

”Observ că ți-a plăcut melodia asta că ai învățat versurile. Mi-a plăcut mult. A fost o mănușă bine ancorată pe mână.”, a spus Aurelian Temișan.

”Greu ce ai făcut. Mi-a plăcut. Știi vorba aia, personajele trec, talentul rămâne.”, a spus Ozana.

Ascultă piesa originală, mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un moment perfect, nu glumă! Romică Țociu l-a adus pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” pe Jean de la Craiovaaa: ”Ce mi... Transformarea spectaculoasă i-a adus noroc din plin! Jean de la Craiova, câștigătorul celei de-a zecea ediții a ”Te cuno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x