Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ana Baniciu și Raluka, transformare incredibilă la ”Te cunosc de undeva!” Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi: ”Vocea semăna atât de mult. E fabulos ce ați făcut!”

Cea de-a zecea ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva” a fost încheiată de către Ana Baniciu și Raluka, care au  oferit un moment de excepție. 

Cea de-a zecea ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva” a fost încheiată de către Ana Baniciu și Raluka, care au oferit un moment de excepție.

Dezinvolte și extrem de sigure pe ele, cele două fete au realizat un spectacol memorabil în platoul emisiunii de la Antena 1, unde s-au transformat în Michael Jackson și Britneu Spears, ele interprestând piesa ”The Way You Make Me Feel”.

”M-a emoționat teribil. Vocea semăna foarte tare cu Michael Jackson, care mie mi-a plăcut foarte mult. Mi se pare fabulos ce ați făcut. Am mai avut Michael la noi, dar ați fost minunate.”, a spus Andreea Bălan.

”Nu vă supărați că vă întreb, dar voi cât repetați?”, a întrebat Crisi, care a completat: ”Se vede că nu e un moment făcut așa, rapid.”, a spus el.

Urmăriți momentul original, mai jos: