Căutare Live

Ana Baniciu și Raluka s-au transformat în André, la „Te cunosc de undeva”. Andreea Bălan a făcut dezvăluiri incredibile. „Mă simțeam persecutată” – VIDEO

Ana Baniciu și Raluka au avut misiunea să le imite pe fetele de la André, în cea de-a unspresezea ediție „Te cunosc de undeva”. Acesta a fost un prilej pentru Andreea Bălan să rememoreze situații prin care a trecut, atât pe scenă, cât și în culise, alături de fosta sa colegă, Andreea Antonescu.

Ana Baniciu și Raluka au avut misiunea să le imite pe fetele de la André, în cea de-a unspresezea ediție „Te cunosc de undeva”. Acesta a fost un prilej pentru Andreea Bălan să rememoreze situații prin care a trecut, atât pe scenă, cât și în culise, alături de fosta sa colegă, Andreea Antonescu.

„Uau, uau, neașteptat de bine! Din păcate, așa se întâmpla și pe scenă. Era o luptă foarte aprigă pentru centrul scenei. La început ne-am înțeles foarte bine. Apoi, după diferite conflicte, ajungeam ca pe scenă să ne împingem. Existau perioade în care nu vorbeam cu lunile, apoi ne împăcam. În perioadele în care nu vorbeam erau și luptele pentru scenă. Tu joci foarte bine rolul meu de atunci – că eram mică și să simțeam persecutată”, a spus Andreea Bălan.

„Coregrafia este întocmai cea de atunci. Am savurat momentul vostru”, a mai spus jurata.

Andreea Bălan a precizat că acesta a fost un moment emoționant pentru ea.

„Este un moment emoționant pentru mine. Noi am scris istorie – 5 discuri de platină, unul de aur, un milion și jumătate de albume vândute”, a adăugat ea.

Cristi Iacob a observat că cele două fete André aveau un alt gen de erotism. El a amuzat pe toată lumea imitându-le pe cele două artiste, pentru a explica la ce diferență se referă.

„Ați cântat chiar mai bine decât originalul”, a spus Ozana Barabancea, precizându-i Andreei Bălan că o iubește și admițând că ea și colega ei erau mult mai tinere la acea vreme decât Ana Baniciu și Raluka.

Îți dau lacrimile! Mihaela Runceanu, omagiată de Carmen Rădulescu și George Nicolescu, la „Te cunosc de undeva!” – VIDEO... A fost perfect! Connect-R, de nerecunoscut! S-a transformat în Coolio și a cântat senzațional „Gangsta's Paradise”, la „...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Ultimele știri
x