Antena Căutare

Moment unic într-o ediție unică! Furnica și fiul ei, demonstrație de forță în seara dedicată Regelui Michael Jackson

Gala Tribut Michael Jackson!  „Te cunosc de undeva!” își desemnează în această seară finaliștii! Furnica, împreună cu invitat special, au deschis festivitățile. Pentru prima oară pe aceeași scenă, Furnica a dansat pentru prima oară cu fiul ei, Andrei Luca (6 ani), un mare fan al megastarului.

Gala Tribut Michael Jackson! „Te cunosc de undeva!” își desemnează în această seară finaliștii! Furnica, împreună cu invitat special, au deschis festivitățile. Pentru prima oară pe aceeași scenă, Furnica a dansat pentru prima oară cu fiul ei, Andrei Luca (6 ani), un mare fan al megastarului.

Andrei l-a descoperit pe Michael Jackson în jurul vârstei de patru ani, când a văzut pentru prima dată videoclipul „Thriller”. Și de atunci a devenit un mare fan al Regelui Pop.

“Tot ce face pe scenă, Andrei a învățat singur, după diverse filmulețe și din concertele lui Michael, pe care le știe pe toate. Am încercat o dată să-i arăt o mișcare, dar mi-a zis: “mama, eu învăț de la Michael!”, ne-a povestit Furnica

Cea mai tare ediție de până acum! Toți concurenții se vor transforma în Michael Jackson, într-o gală specială „Te cunosc... Ana Baniciu și Raluka au fost „Black or White”! Unde-s două, puterea crește!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x