Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase si in toata tara

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Bianca Sarbu, cu o spectaculoasa transformare in Fergie, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Bianca Sarbu, cu o spectaculoasa transformare in Fergie, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Cea de-a patra gala a actualului sezon a adunat in fata micilor ecrane 2.032.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.45.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.20), o audienta medie de 8,2 puncte de rating si o cota de piata de 18,1%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,4 puncte de rating si o cota de piata de 16,4%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,9 puncte de rating si o cota de piata de 17 %.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Ruby a interpretat o melodie veselă, dezinhibată și cu un mesaj foarte direct pentru publicul masculin al show-ului, transformată în Alesha Dixon, Sore a fost Rihanna, o rebelă cu voce unică pe scena muzicală internațională, în timp ce mezinul “Cuza” a cântat muzică reggae precum legendarul Bob Marley. Biu Marquetti a îmbracat straiele populare românești ca să o imite pe Matilda Pascal-Cojocărița, Max Dragomir a cântat în travesti precum minunata Cher, iar Anda Adam a devenit un puști frumos, rebel și foarte talentat, pe nume Charlie Puth. Alex Vasilache a interpretat precum Andrea Bocelli o canzzoneta napoletană compusă în anul 1800, in timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au spus o poveste sensibilă și romantică a unei fete cu zâmbet de foc, venită din Basarabia, ca să-i poarte noroc, vorba cântecului, unui cavaler al muzicii românești, transformați în Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc.

Cea mai buna transformare a serii a fost realizata de Bianca Sârbu, care a imitat-o pe Fergie si a adus pe scena show-ului un fragment din musicalul “Nine”.

In aceeasi editie, juratul Aurelian Temișan a cântat în avanpremiera concertului său, “Unplugged”, care va avea loc pe 20 martie, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului Național din București. Un concert in care Temi va canta acompaniat de George Natsis Orchestra si ii va avea ca invitati speciali pe Smiley, Cornel Ilie de la Vunk și Gabriel Cotabiță. La “Te cunosc de undeva!”, cei trei invitați au fost imitați smbata aceasta de Florin Ristei, Andrei Ștefănescu și Alex Vasilache.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 11 martie 2017

Numărul 1 în concurs, numărul 1 la final! Bianca Sârbu, triumfătoare la „Te cunosc de undeva”... Ileana Ciuculete a murit! Moment cu adevărat unic pe scena de la „Te cunosc de undeva”. Acum trei ani, Pepe o imita perf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x