Antena Căutare

Jojo a dezvăluit totul! Ce se schimbă în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” va începe în curând la Antena 1! Până atunci, Jojo (Cătălina Grama) a făcut dezvăluiri neașteptate despre show-ul pe care îl pregătesc concurenții.

Jojo a dezvăluit totul! Ce se schimbă în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1
Jojo, concurentă în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Celebra actriță Cătălina Grama, cunoscută publicului și ca Jojo, a acceptat provocarea de-a participa în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1! Show-ul transformărilor revine în această toamnă cu momente magice!

Jojo, dezvăluiri despre noul sezon Te cunosc de undeva, de la Antena 1

Între timp, vedetele din sezonul numărul 15 „Te cunosc de undeva” se află pe platourile de filmare și dau tot ce au mai bun, pentru ca spectacolul să fie unul la superlativ.

Cătălina Grama, alias Jojo, a intrat şi ea în cursa transformărilor. Vedeta a făcut acest pas abia după ce a fost convinsă de Monica Anghel, care a avut încredere că poate face faţă provocărilor din emisiunea „Te cunosc de undeva”! Interesant este faptul că cele două vor fi „rivale”, chiar dacă în viața de zi cu zi sunt prietene bune.

citește și: Alina Pușcaș, de nerecunoscut după izolare! Schimbare totală de look, în prima zi de libertate: „Am devenit un fel de Elsa” - FOTO

Prin intermediul unui apel video prin Skype, Jojo a dezvăluit detalii despre noul sezon „Te cunosc de undeva”!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului. Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Bălan! Mesajul misterios i-a pus fanii pe jar: „E despre mine”

Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Tot o prietenie veche le leagã şi pe Monica şi Cãtãlina Grama Jojo: "Prima persoanã care mi-a vorbit despre "Te cunosc de undeva!" a fost Monica Anghel. N-am crezut cã e pentru mine, sincer, am zis cã aici e altceva, e cu oameni care cântã, e pentru voci mai mari, nu pentru o voce ca a mea. În cele din urmã, Moni m-a convins şi uite aşa am ajuns aici. Am avut încredere în ce mi-a zis ea, am mers pe instinctul ei. Cel mai teamã îmi e de mine, pentru cã am un spirit autocritic foarte pregnant, pe care încerc sã îl tin sub control cât se poate, dar ştiu cã o sã mã izbeascã la un moment dat pe parcursul competitiei!".

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și care îi are ca jurați pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x