Antena Căutare

Barbara Isasi a câștigat a douăsprezecea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” cu piesa „Baby Jane” a lui Rod Stewart

Cea de-a douăsprezecea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” din sezonul XIII ne-a adus un show de excepție, cu numeroase transformări de excepție și momente magice!

Cea de-a douăsprezecea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” din sezonul XIII ne-a adus un show de excepție, cu numeroase transformări de excepție și momente magice!

Și cum întotdeauna câștigă cei mai buni dintre cei buni, această ediție a fost câștigată de frumoasa și talentata Barbara Isasi, care a interpretat magistral piesa „Baby Jane” a lui Rod Steward!

A fost o ediție cu adevărat specială, iar concurenta a demonstrat încă o dată că are talent din plin! În plus, ambiția de care a dat dovadă i-a adus o victorie spectaculoasă!

Urmărește mai sus interpretarea câștigătoarei ediției cu numărul 12 din sezonul XIII „Te cunosc de undeva”! Premiul de 1000 de euro al acestei ediții va fi donat unei femei din Giurgiu care are mare nevoie de acești bani. Sătulă de traiul greu alături de soț, femeia a ales să plece de acasă și să își refacă viața. Banii vor fi folosiți pentru a-și face o casă în care să stea cu ai săi copii.

Jean de la Craiova, voce de milioane și un super vals pe scena „Te cunosc de undeva”... Magie, emoții și transformări de cinci stele! A douăsprezecea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” a adus un show de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x