Antena Căutare

De 1 Decembrie, România cântă și dansează! Mihai Trăistariu, moment inedit de folclor, alături de Steliana Sima!

În ediția specială de 1 Decembrie a show-ului „Te cunosc de undeva!”, Mihai Trăistariu a făcut un moment excepțional, pur românesc, cu transformarea sa în interpreta de muzică populară Steliana Sima. Cei doi au cânta chiar împreună, Trăistariu primind indicații prețioase pentru acest travesti.

În ediția specială de 1 Decembrie a show-ului „Te cunosc de undeva!”, Mihai Trăistariu a făcut un moment excepțional, pur românesc, cu transformarea sa în interpreta de muzică populară Steliana Sima. Cei doi au cânta chiar împreună, Trăistariu primind indicații prețioase pentru acest travesti.

Minuțioasă din fire, celebra cântăreață de muzică populară oltenească Steliana Sima s-a implicat mult în pregătirea acestui moment. De pildă, i-a pus la dispoziție lui Mihai unul dintre costumele sale populare și a urmărit îndeaproape transformarea acestuia, la cabina de machiaj special. „A stat trei ore cu mine, la machiaj, ca să se asigure că voi arăta exact ca ea. Mi-a adus de acasă rujul și oja ei, ca să semănăm cât mai bine”, adaugă Mihai. „M-am implicat foarte mult și a ieșit foarte frumos”, e de părere Steliana Sima.

Ce a ieșit este... 100% românesc!

De două ori talent și un moment remarcabil! Carmen Rădulescu se transformă în Fuego şi cântă alături el... Trupa A.S.I.A. s-a reunit de 1 Decembrie! Ana Baniciu și Raluka, moment unic alături de două dintre fostele componente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x