Antena Căutare

Muzica românilor, în Gala sărbătorii de 1 Decembrie! Romică Țociu i-a făcut concurență lui Constantin Enceanu

La Gala de 1 Decembrie de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu se transformă în Constantin Enceanu şi cântă alături de el, melodia "Anii care îi am acuma"

La Gala de 1 Decembrie de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu se transformă în Constantin Enceanu şi cântă alături de el, melodia "Anii care îi am acuma".

Căci de Ziua Națională, la “Te cunosc de undeva!”, se cânta muzică pop și muzică populară, într-un regal 100% românesc.

Muzică populară a cântat în această gală și Romică Țociu, alături de Constantin Enceanu, de care-l leagă o veche prietenie. “Ne știm de mai bine de 30 de ani. Eu l-am ajutat să se lanseze”, spune Romică.

“Îl cunosc pe Romică de când era instructor la Brigada artistică și îl “curtam” să vină să ne vadă, pe mine și pe cei alături de care cântam, la Filiași”, spune interpretul de muzică populară.

Transformarea nu doar că a fost spectaculoasă, interpretarea inedită, dar s-a lăsat și cu multă voie bună și hohote de râs.

Nu știi care-i unul, care-i celălalt! Connect-R se transformă în Alex Velea şi cântă alături de el "Dragoste la pri... Frumusețe la superlativ! Barbara Salas Isasi a adus pe scenă una dintre cele mai fermecătoare românce, Antonia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x