Antena Căutare

S-o facem lată încă o dată! Cosmin Seleși a pus mâna pe microfon și a făcut un show de cinci stele!

Cel mai așteptat moment a sosit! Cel de-al paisprezecelea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! a debutat în forță cu un super moment muzical!

Cel mai așteptat moment a sosit! Cel de-al paisprezecelea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! a debutat în forță cu un super moment muzical!

De data aceasta am avut deosebita plăcere de a-l vedea pe unicul și inegalabilul Cosmin Seleși la microfun, cântând superb o piesă a lui Ștefan Bănică Jr.!

„O facem lată încă o datăăăă...”, așa cu cântat concurenții și jurații noului sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!

În sezonul 14 Te cunosc de undeva! ne vom distra alături de Bella Santiago, Alexandru și Monica Anghel, Diana Matei, Ada și Cornel Palade, Sorana Darclee, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Grigore Gherman, Șerban Copoț și Cezar Ouatu!

Urmărește materialul video din emisiunea ca să savurezi întregul moment artistic, cu siguranță o să îți vină să cânți și dansezi!

Liviu Vârciu, despre Andrei Ștefănescu: “Eu sunt coleric și vulcanic, iar el înțelegător și docil"... Chiar și Beyonce cea adevărată ar fi fost geloasă! Bella Santiago, show fierbinte la Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x