Antena Căutare

Lacrimi de emoție pentru fani! Sorana a readus-o viață pe celebra Amy Winehouse! Domne, ce bine a sunat piesa „Valerie”!

Un moment cu adevărat special din prima ediție a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva a fost realizat de celebra Sorana Darclee!

Un moment cu adevărat special din prima ediție a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva a fost realizat de celebra Sorana Darclee!

Cine nu știe hitul „Valerie” interpretat de regretata artistă Amy Winehouse? Sorana a demonstrat în repetate rânduri că are talent și că este extrem de muncitoare, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în spectacolul oferit pe scena emisiunii Te cunosc de undeva, în prima ediție din sezonul 14!

Cu o rochie extrem de sexy, tatuaje, machiaj strident și coafura specială a celebrei Amy Winehouse, Sorana a făcut un spectacol de zile mari!

A fost cât pe ce să credem că vedem o înregistrare cu adevărata artistă! Iată mai jos cum sună piesa originală, ca să vezi cât de bine s-a descurcat Sorana Darclee în această ediție a emisiunii Te cunosc de undeva:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Te cunosc de undeva le vezi pe toate! Trupa Savoy și-a găsit un naș pe măsură! Alex și Monica Anghel, interpretare de... „Sarea și piperul de pe șapte condimente”, aduse chiar de Cornel Palade și fiica sa! Cei doi au făcut show de zile mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x